Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les guanyadores del ‘Concurs de Murals de Sant Jordi Edició Confinada’ de Blanes reben el seu premi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/07/2020 09:34:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les guanyadores del ‘Concurs de Murals de Sant Jordi Edició Confinada’ de Blanes reben el seu premi

Són Olívia, Mar, Mariona i Magda, que van guanyar en les quatre categories del certamen telemàtic celebrat a l’abril

Han hagut d’esperar una mica més del què és habitual, per les actuals circumstàncies de confinament i l’adaptació mil·limètrica que cal fer setmana a setmana a les noves mesures de cada fase, però finalment ja han rebut els seus respectius premis. Es tracta de les guanyadores del ‘Concurs de Murals de Sant Jordi Edició Confinada’ celebrat a Blanes el passat mes d’abril amb motiu d’aquesta assenyalada data.


A Blanes, a manca de poder celebrar el popular i tradicional ‘Concurs de Murals al Carrer’ que ha caracteritzat les darreres tres dècades al municipi, el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes va reinventar-lo i va posar en marxa aquest altre certamen en format telemàtic. Es va celebrar a finals d’abril, al voltant de l’emblemàtica data del dia 23, i va ser tot un èxit de participació, amb 53 obres realitzades per nois i noies de 3 a 12 anys d’edat.

Olivia, Mar, Mariona i Magda, guanyadores en cada categoria

Després que el jurat va emetre el seu veredicte, el Departament de Cultura i Festes es va posar en contacte amb les guanyadores de cadascuna de les quatre categories a concurs i els va comunicar que podien passar a recollir els seus premis a la seu del departament, a l’emblemàtica Casa Saladarigas, quan la fase de desconfinament ho ha permès. Aquesta setmana han recollit el seu corresponent reconeixement, que ha consistit en sengles lots de llibres i material escolar.


Olivia Berrocal i Mar Rodríguez
Hi ha hagut quatre categories: la ‘A’ per a nens i nenes de 3 i 4 anys; la ‘B’ per a infants de 5 a 7 anys; la ‘C’ per a concursants de 8 a 10 anys; i la ‘D’, per a nois i noies d’11 i 12 anys. el primer premi de la categoria ‘A’ hagi estat per a Olivia Berrocal, de 4 anys d’edat. En la categoria ‘B’ la guanyadora ha estat Mar Rodríguez, de 5 anys; en la ‘C’ el premi l’ha guanyat Mariona Relucio, de 9 anys; i finalment en la categoria ‘D’ s’ha escollit la creació de Magda Martínez, de 12 anys.


Mariona Relucio i Magda Martínez
El Departament de Cultura i Festes també ha passat un missatge a la resta de nois i noies que també van enviar treballs al concurs informant-los que també poden passar per Casa Saladrigas a recollir l’obsequi de participació. Es tracta d’agrair la seva contribució perquè la Diada de Sant Jordi no hagi passat desapercebuda malgrat el coronavirus.

CategoriaGuanyadoraEdatParticipants
Categoria A - 3 i 4 anysOlivia Berrocal4 anys
7
Categoria B - 5 a 7 anysMar Rodríguez5 anys
8
Categoria C - 8 a 10 anysMariona Relucio9 anys
20
Categoria D - 11 i 12 anysMagda Martínez12 anys
18


Data de realització: 06/07/2020 | Data de la darrera actualització: 06/07/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300