Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La COVID-19 a la Regió Sanitària de Girona a la qual pertany Blanes registra un lleuger augment de pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2020 07:05:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La COVID-19 a la Regió Sanitària de Girona a la qual pertany Blanes registra un lleuger augment de pacients

Les darreres dades mostren un total acumulat de 6.874 casos positius, 27 més que en l’anterior comunicat

L’evolució de la COVID-19 a la Regió Sanitària de Girona a la qual pertany Blanes ha mostrat durant els darrers dies una situació controlada, mantenint-se amb un recompte acumulat de casos positius que manté un lleuger augment de pacients. La darrera actualització de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb dades del passat divendres, per la seva banda, s’han estat mantenint estables.


Segons aquestes dades, l’Hospital Comarcal de Blanes no havia registrat cap canvi en relació a la COVID-19 des del dimecres, de manera que hi continuaven ingressades dues persones. Les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, apuntaven igualment que tampoc hi havia hagut novetats a l’Hospital de Calella, on hi seguien ingressades dues persones per aquesta malaltia.

El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella, per tant, es mantenia en 4 persones. Respecte el nombre de professionals sanitaris positius per la COVID-19 a tots els centres de la corporació es mantenia també estable, amb una sola persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del dissabte. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.874 casos positius -27 més que divendres-, i 1.619 casos positius confirmats de residents a residències.

Fins al moment s’han donat 2.657 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 784 defuncions. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 345 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 239 persones en residències, 125 persones als seus domicilis i 75 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/08/2020 | Data de la darrera actualització: 06/08/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300