Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Només queda un pacient ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/09/2020 06:42:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Només queda un pacient ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

Ahir dilluns es va registrar la 99a alta, i a l’Hospital de Calella se n’han donat les dues darreres i ja no hi ha cap persona que es tracti per aquesta malaltia

Les darreres dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen una franca millora de l’evolució de la COVID-19 als centres d’aquest ens. A l’Hospital Comarcal de Blanes tan sols queda un pacient ingressat per COVID-19 després que aquest passat dilluns es va donar una nova alta, la 99a d’ençà que es va registrar el primer cas d’aquesta malaltia.


Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella les notícies són encara millors, ja que en l’actualitat no queda cap pacient ingressat que s’estigui tractant per la COVID-19. Aquests darrers dies s’han donat d’alta els dos únics pacients que hi quedaven, de manera que en total s’hi ha tractat 106 pacients. El nombre de professionals positius per aquesta malaltia als centres de la corporació es manté en una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.886 casos positius i 1.621 casos positius confirmats de residents a residències. A la Regió Sanitària de Girona hi ha 45 persones hospitalitzades per coronavirus, 6 persones ingressades en estat greu i 28 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.658 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 785 defuncions, una més que en la darrera actualització. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 347 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 238 persones en residències, 125 persones als seus domicilis i 75 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/09/2020 | Data de la darrera actualització: 06/09/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300