Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es mantenen 3 pacients ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes i el de Calella en registra 2 de nous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2020 06:52:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEs mantenen 3 pacients ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes i el de Calella en registra 2 de nous

La xifra total als dos centres ha passat a ser de 5 persones hospitalitzades per coronavirus

D’ençà que el passat dimarts l’Hospital Comarcal de Blanes va registrar dos nous ingressos, augmentant fins a 3 el total de pacients ingressats per la COVID-19, el nou comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva torna a donar motius per recordar que no val a abaixar la guàrdia. I és que si bé a Blanes aquest passat dimecres no hi ha hagut cap novetat hi continuen ingressades tres persones, en canvi sí que hi ha hagut novetats a l’altra hospital


Segons la darrera actualització que correspon al passat dimecres, ahir van ingressar dos nous casos per COVID-19 a l’Hospital de Calella, després que el darrer ingrés per aquesta malaltia s’havia donat el passat 22 de maig. Amb aquests nous ingressos, actualment la xifra total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella ha pujat fins a les 5 persones, i el nombre de professionals positius es manté en canvi en una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del dimarts. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.925 casos positius i 1.622 casos positius confirmats de residents a residències. A la Regió Sanitària de Girona hi ha 42 persones hospitalitzades per coronavirus, 5 persones ingressades en estat greu i 24 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.670 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 787 defuncions, una més que en la darrera actualització. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 348 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 238 persones en residències, 126 persones als seus domicilis i 75 morts no estan classificades.Data de realització: 06/11/2020 | Data de la darrera actualització: 06/11/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300