Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 100è pacient i ara hi ha 2 persones ingressades per COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/12/2020 06:54:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 100è pacient i ara hi ha 2 persones ingressades per COVID

A l’Hospital de Calella es mantenen dos pacients tractats per aquesta malaltia i a la Regió Sanitària el total d’hospitalitzats és de 41 persones

Segons la darrera actualització de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquest passat dijous es va donar d’alta un pacient ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes. Amb aquesta alta, el centre blanenc ja en suma un total de 100 des que es va detectar el primer cas. Per tant, en l’actualitat el nombre d’ingressats ha passat a ser de dues persones.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella segueixen sense cap canvi, amb dos pacients ingressats per COVID-19, havent arribat a un total acumulat de 118 casos des de l’inici de la pandèmia. Els dos hospitals de Blanes i Calella sumen un total de 4 pacients ingressats, i el nombre de professionals en aïllament per la COVID-19 de la corporació ha augmentat fins a 4 persones després que en l’anterior comunicat només n’hi havia una.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del dimecres. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.948 casos positius i 1.631 casos positius confirmats de residents a residències. A la Regió Sanitària de Girona hi ha 41 persones hospitalitzades per coronavirus, 5 persones ingressades en estat greu i 24 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.677 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 789 defuncions, dues més que en la darrera actualització. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 350 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 243 persones en residències, 126 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades.Data de realització: 06/12/2020 | Data de la darrera actualització: 06/12/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300