Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes, amb 2 pacients per COVID, i 2 nous ingressos al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2020 06:57:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes, amb 2 pacients per COVID, i 2 nous ingressos al de Calella

Aquest passat divendres s’han passat a tenir 6 persones ingressades sumant els hospitals de Blanes i Calella

El comunicat emès aquest passat divendres per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 indica que durant les darreres 24 hores no hi ha hagut cap canvi a l’Hospital Comarcal de la Selva. D’aquesta manera, hi continuen ingressades dues persones, després que l’anterior novetat va ser dijous, quan es va donar d’alta al 100è pacient tractat per aquesta malaltia en aquest centre.


Per contra, a l’Hospital de Calella ahir van haver-hi 2 nous ingressos, de manera que ara hi ha un total de 4 persones ingressades en aquest centre sanitari. D’altra banda, el nombre total de pacients hospitalitzats a Blanes i Calella és de 6 persones, i pel que fa al nombre de professionals en aïllament per la COVID-19, es manté en 4 persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.963 casos positius i 1.633 casos positius confirmats de residents a residències. A la Regió Sanitària de Girona hi ha 43 persones hospitalitzades per coronavirus, 5 persones ingressades en estat greu i 24 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.684 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 790 defuncions, una més que en la darrera actualització. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 351 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 243 persones en residències, 126 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/13/2020 | Data de la darrera actualització: 06/13/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300