Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Botànic Marimurtra, un dels principals atractius turístics de Blanes, ha reobert avui les seves portes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2020 11:06:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Jardí Botànic Marimurtra, un dels principals atractius turístics de Blanes, ha reobert avui les seves portes

L’alcalde, Àngel Canosa, i la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall·llosada, han visitat el recinte aquest matí per donar suport a la Fundació Carl Faust

Durant les darreres setmanes Blanes està recuperant el seu batec habitual, si bé respectant sempre les mesures sanitàries marcades per les autoritats en previsió de la contenció per la COVID-19. Una de les activitats que s’ha reincorporat avui dissabte a l’anomenada ‘nova normalitat’ és el Jardí Botànic Marimurtra, que ha obert de nou les seves portes avui al matí després del tancament obligat per la pandèmia, fa 91 dies.


Albert Sanz, Josep Borrell, Marina Vall·llosada i Àngel Canosa,
aquest matí al Jardí Botànic Marimurtra
Entre els visitants que ha tingut avui al matí el recinte, un dels principals atractius turístics de la vila on comença la Costa Brava, s’hi ha comptat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall·llosada, i del regidor d’Alcaldia, Albert Sanz. Tots tres han aprofitat per saludar Josep Borrell, director-gerent de la Fundació Carl Faust, propietària i responsable gestió del jardí, i li han desitjat una bona temporada dins les limitacions que suposa l’actual context del coronavirus.


El director-gerent de la Fundació Carl Faust ha agraït les mostres de suport, i ha avançat als representants del consistori els plans de futur en què s’està treballant per fer front al tancament forçat que s’ha hagut de fer del jardí. En aquest sentit, Josep Borrell ha explicat a Àngel Canosa, Albert Sanz i Marina Vall·llosada que, un cop entrats en la fase de normalitat, el Jardí Botànic Marimurtra es vol oferir com un espai de contacte segur amb la natura, de gaudi, lleure i coneixement. Tant pels amants de la natura en especial, com pels visitants que vulguin viure una experiència única.

Obertura gradual del jardí durant les properes setmanes

L’obertura del Jardí Botànic Marimurtra està previst que es vagi fent gradualment durant aquest mes de juny, i de moment només funcionarà coincidint amb els caps de setmana. Després d’aquest primer dissabte i diumenge, 13 i 14 de juny, l’activitat oberta al públic continuarà els dos següents caps de setmana del 20 i 21, així com del 27 i 28 de juny. Durant aquest juny l’horari serà des de les 10 del matí fins les 6 de la tarda.


Després d’aquests tres primeres caps de setmana d’obertura la idea de la Fundació Carl Faust és fer balanç i valorar la conveniència o no d’obrir de manera permanent, tal com es venia fent abans de la crisi sanitària, a partir del mes de juliol. Un dels factors que farà decantar la balança serà l’evolució de les fases de desconfinament, que s’espera que pugui convidar a que l’arrencada de l’activitat comporti un bon nivell d’assistència de públic.


La reobertura d’avui ha inclòs l’adaptació i condicionament del jardí a les mesures sanitàries necessàries tant a l’entrada i sortida com durant el recorregut. El recinte compta amb una extensió de 4’5 Hectàrees visitables, totes a l’aire lliure. Tot i així, entre les mesures de protecció per la COVID-19 s’hi compta haver habilitat la reducció de l’aforament a 200 persones simultàniament, així com la promoció de compra d’entrades en línia, l’adquisició de plànols, l’edició de guies i fulletons en versió digital, etc.


Tota la informació respecte les mesures de seguretat i protecció tant dels visitants com dels mateixos treballadors estan recollides a la plana web oficial del recinte: http://marimurtra.cat/covid-19/
Data de realització: 06/13/2020 | Data de la darrera actualització: 06/13/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300