Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap canvi per COVID-19 ni a l’Hospital Comarcal de Blanes ni a l’Hospital de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2020 06:58:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGECap canvi per COVID-19 ni a l’Hospital Comarcal de Blanes ni a l’Hospital de Calella

L’hospital de Blanes continua amb 2 pacients ingressats, mentre que al de Calella n’hi ha 4

Segons les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19, continua sense haver-hi cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes. En aquest sentit, hi segueixen ingressades dues persones, després que l’anterior novetat tenia lloc fa sis dies, quan es va donar d’alta al 100è pacient tractat per aquesta malaltia en aquest centre.


A l’Hospital de Calella tampoc no hi ha hagut novetats durant els tres darrers dies: hi ha 4 persones ingressades per coronavirus. Això fa que el nombre total de pacients hospitalitzats a Blanes i Calella continuï sent de 6 persones, i pel que fa al nombre de professionals en aïllament per la COVID-19, també es manté en 4 persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dilluns. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.991 casos positius i 1.649 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.690 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 796 defuncions, tres més que en la darrera actualització.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 354 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 243 persones en residències, 128 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/17/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300