Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen ingressats 2 pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/18/2020 06:51:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continuen ingressats 2 pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

En canvi a l’Hospital de Calella ahir es va donar una nova alta, i ara hi ha 3 persones ingressades

La darrera actualització feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 indica, un dia més, que no hi ha hagut cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes. Hi segueixen ingressats dos pacients, una xifra que es manté des de ja fa una setmana, d’ençà que la darrera alta es va donar dijous passat, 11 de juny.


Per contra, a l’Hospital de Calella sí que hi ha hagut una novetat: ahir es va donar d’alta al pacient número 107 des que va començar la pandèmia, de manera que en l’actualitat hi ha tres persones ingressades per coronavirus. Pel que fa al nombre de professionals en aïllament per la COVID-19, també es manté un dia més en 4 persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimarts. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.009 casos positius i 1.649 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.691 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 798 defuncions, dues més que en la darrera actualització.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 355 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 244 persones en residències, 128 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.Data de realització: 06/18/2020 | Data de la darrera actualització: 06/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300