Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sense novetats per COVID-19 als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 5 pacients tractats per la malaltia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2020 07:21:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Sense novetats per COVID-19 als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen un total de 5 pacients tractats per la malaltia

Ja fa vuit dies que no hi ha cap novetat a Blanes, d’ençà que es va donar d’alta el cas número 100

El comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 explica que, un dia més, no hi ha hagut cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes. Hi segueixen ingressats dos pacients, una xifra que es manté des del passat dijous 11 de juny, quan es va poder donar d’alta el cas número 100. Per tant, ja fa vuit dies que no es produeixen novetats.


Tampoc hi ha hagut cap canvi respecte els darrers dies a l’Hospital de Calella, on romanen ingressades dues persones. Això fa que hi hagi un total de 5 persones ingressades per coronavirus sumant els pacients ingressats a Blanes i Calella, mentre que pel que fa al nombre de professionals en aïllament, tampoc hi ha hagut novetats, de manera que continua ingressada una única persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.032 casos positius i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.704 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 798 defuncions, sense cap canvi respecte l’anterior actualització.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 355 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 244 persones en residències, 128 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/20/2020 | Data de la darrera actualització: 06/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300