Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes comparteix les seves platges amb els visitants en el primer cap de setmana de mobilitat entre regions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2020 01:16:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes comparteix les seves platges amb els visitants en el primer cap de setmana de mobilitat entre regions

Les tres principals zones de bany del municipi s’han omplert d’usuaris, comptant amb el Servei de Vigilància Salvament i Socorrisme i l’equip d’Informadors coordinats per Protecció Civil

Aquests dos dies del 20 i 21 de juny Blanes ha compartit les seves platges amb els visitants arribats d’altres regions sanitàries per primera vegada aquest estiu, després que dijous les restriccions de mobilitat van acabar-se al entrar tothom en Fase 3. Les tres principals zones de bany de Blanes –Cala Bona, Platja de Blanes Centre i Platja de S’Abanell- s’han omplert de banyistes dissabte, però especialment avui diumenge.


Platja Blanes Centre
Per vetllar per la seguretat dels banyistes i pel compliment de les mesures de distància i sanitàries marcades per la COVID-19, Blanes compta amb un equip de 33 persones, les que formen part del Servei de Vigilància Salvament i Socorrisme, així com l’equip d’Informadors. Els primers van entrar en servei aquest passat dissabte i, si bé la seva funció principal és vetllar per la seguretat dels banyistes, també recolzen amb la seva presència l’equip .


Un Socorrista Aquàtic i un Informador,
a Cala Bona
Pel que fa a les tres zones de bany de Blanes, la més concorreguda ha estat Cala Bona, on ahir dissabte l’afluència va ser mitjana, però avui diumenge en canvi ha estat alta. Les altres dues zones de bany –la Platja de Blanes Centre i S’Abanell-, al comptar amb una major superfície (més de 2 quilòmetres) ahir van tenir una ocupació baixa, i avui ha oscil·lat entre mitjana i alta depenent de la zona. La qualitat de l’aigua i la sorra, segons les qualificacions de Medi Ambient de la Generalitat, és actualment molt bona, i l’estat de la mar ha estat els dos dies plana.
Data de realització: 06/21/2020 | Data de la darrera actualització: 06/21/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300