Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Regió Sanitària de Girona a la qual pertany Blanes acumula 7.045 casos positius, 4 més que en l’anterior actualització


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2020 06:42:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Regió Sanitària de Girona a la qual pertany Blanes acumula 7.045 casos positius, 4 més que en l’anterior actualització

El darrer comunicat de la Corporació indicava que a l’Hospital Comarcal de Blanes hi havia dos pacients ingressats per coronavirus

A l’espera que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva actualitzi el darrer comunicat emès, les últimes notícies que se saben sobre la COVID-19 relacionades amb l’Hospital Comarcal de Blanes són que encara hi ha dues persones ingressades tractant-se per aquesta malaltia. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi havia tres pacients, sumant per tant un total de 5 persones.


Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dissabte. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.045 casos positius, 4 més que divendres, i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències, en aquest cas la mateixa xifra. Fins al moment s’han donat 2.710 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 803 defuncions, 5 més respecte l’anterior actualització.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 355 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 244 persones en residències, 128 persones als seus domicilis i 76 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/22/2020 | Data de la darrera actualització: 06/22/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300