Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua ingressat un únic pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/24/2020 07:47:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua ingressat un únic pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

A L’Hospital de Calella també hi ha una persona ingressada, després que ahir es va donar d’alta al pacient numero 154

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat en relació a la COVID-19 que al llarg de la jornada d’aquest passat dimarts no hi ha hagut cap novetat a l’Hospital Comarcal de Blanes. Continua amb un sol pacient ingressat, després que durant el cap de setmana es va donar d’alta a un pacient.


En canvi, a l’Hospital de Calella ahir es va donar d’alta un nou pacient, el número 154, de manera que ara queda una sola persona en tractament per la malaltia. En total, doncs, als dos hospitals de Blanes i Calella hi ha ingressades dues persones, mentre que el nombre de professionals en aïllament pel coronavirus continua sent de tres persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dilluns. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.067 casos positius i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.717 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 805 defuncions, una més respecte el dilluns.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 356 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 244 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 76 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/24/2020 | Data de la darrera actualització: 06/24/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300