Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ingressa un nou pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/26/2020 07:00:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ingressa un nou pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

Actualment hi ha dues persones tractades per aquesta malaltia a Blanes, mentre que a l’Hospital de Calella s’ha donat d’alta l'últim pacient que quedava

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat en relació a la COVID-19 que al llarg de la jornada d’aquest passat dijous ha ingressat una nova persona a l’Hospital Comarcal de Blanes. D’aquesta manera, actualment hi ha dues persones ingressades per coronavirus en aquest centre sanitari.


A l’Hospital de Calella ahir es va donar d’alta el darrer pacient que quedava ingressat tractant-se de COVID, i en l’actualitat ja no hi ha cap altra persona. Des que va començar la pandèmia, l’Hospital de Calella ha tractat un total de 110 persones, mentre que a l’Hospital Comarcal de Blanes fins al moment n’hi ha 119 d’acumulats. Pel que fa al nombre de professionals en aïllament, és d’una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimecres. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.076 casos positius i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.725 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 805 defuncions, una més respecte dimarts.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 356 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 245 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 76 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/26/2020 | Data de la darrera actualització: 06/26/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300