Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen ingressats dos pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2020 06:52:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinuen ingressats dos pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

A l’Hospital de Calella es va donar d’alta el darrer pacient que hi quedava el passat dijous i en relació al nombre de professionals, continua en aïllament una persona

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 no indica cap canvi pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, després que dijous passat va ingressar-hi un nou cas. Actualment hi ha dues persones ingressades per coronavirus en aquest centre sanitari.


El mateix dijous es va donar d’alta el darrer pacient que quedava ingressat tractant-se de COVID a l’Hospital de Calella, de manera que en l’actualitat ja no hi ha cap altra persona. Pel que fa al nombre de professionals en aïllament, és manté en una sola persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.079 casos positius i 1.651 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.727 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 808 defuncions, tres més respecte dimecres.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 358 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 245 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 76 morts no estan classificades.Data de realització: 06/27/2020 | Data de la darrera actualització: 06/27/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300