Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes continua amb 3 pacients per COVID-19 i n’ingressen 2 de nous al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2020 06:48:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes continua amb 3 pacients per COVID-19 i n’ingressen 2 de nous al de Calella

El nombre total d’ingressats és de cinc persones, mentre que en canvi ja no queda cap professional de la Corporació afectat

Tot i que aquesta setmana la Corporació de Salut del Maresme i la Selva havia anunciat que a partir d’ara només informarà cada 7 dies sobre l’evolució de la COVID-19 als seus centres sanitaris, ha tornat a emetre un nou comunicat. A la nota de premsa es destaca que a data d’aquest passat dimecres ja no queda cap professional dels diferents centres de la corporació afectat.


A l’Hospital Comarcal de Blanes continuen ingressades tres persones tractant-se per aquesta malaltia, amb un total acumulat de 120 pacients des que va iniciar la pandèmia. La notícia s’ha donat a l’Hospital de Calella, on entre dimarts i dimecres han ingressat dos nous pacients per COVID. Això fa que en l’actualitat el nombre total d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de cinc persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimarts. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.113 casos positius i 1.653 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.750 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 814 defuncions, sis més respecte l’actualització del passat dilluns.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 362 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 246 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 77 morts no estan classificades.
Data de realització: 07/02/2020 | Data de la darrera actualització: 07/02/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300