Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aigües de Blanes rectifica unes factures trameses per error, que no es faran efectives


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/09/2020 06:08:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aigües de Blanes rectifica unes factures trameses per error, que no es faran efectives

Una fallida en el sistema informàtic ha provocat que hi hagi un creuament de dades que afecta uns 3.000 abonats de Blanes, a qui se’ls faran arribar les factures amb els imports correctes

L’empresa ‘Aigües de Blanes’ ha patit un error informàtic que ha provocat que s’hagin tramès les factures bimensuals de principis d’aquest mes de juliol amb imports equivocats. La fallida en el sistema informàtic ha provocat que s’hagin creuat les dades d’alguns dels abonats amb les d’altres, de manera que els imports d’un usuari en concret se’ls ha volgut cobrar erròniament a un altre.


Això ha fet que, per exemple, una família hagi rebut una factura per un import molt inferior al què és habitual, i per contra a un altre usuari li hagi passat a l’inrevés: que l’import que se li volia cobrar era sensiblement més elevat. Per sort, l’empresa de servei d’aigües va adonar-se ràpidament de l’error, i va aturar ipso facto la tramesa dels imports equivocats a les entitats bancàries, de manera que aquestes factures han quedat inhàbils i no es cobraran.

Les factures errònies afecten uns 3.000 abonats de l’empresa ‘Aigües de Blanes’, que rebran una segona factura durant els propers dies, un cop s’hagi resolt l’error informàtic. Mentrestant, ‘Aigües de Blanes’ ha demanat als usuaris d’aquest servei que no facin cap tràmit amb aquesta primera factura que han rebut aquests dies, i esperin la segona tramesa on s’hi adjuntarà una nota d’aclariment.

Quan s’hagin resolt els problemes i es disposi dels imports reals, adequats al consum de cada usuari, ‘Aigües de Blanes’ també ho notificarà a les entitats bancàries perquè n’estiguin assabentades. Mentre no arribi aquesta segona factura s’ha demanat als usuaris de l’empresa que no facin reclamacions, perquè ja s’han anul·lat les factures errònies, i esperin la tramesa correcta.
Data de realització: 07/09/2020 | Data de la darrera actualització: 07/09/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300