Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes, Bombers i SEM intervenen en l’arriscat rescat d’un malalt


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2020 08:06:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESPolicia Local de Blanes, Bombers i SEM intervenen en l’arriscat rescat d’un malalt

El pacient va haver de ser evacuat pel balcó de casa seva, situat en un cinquè pis, amb l’ajut de l’escala telescòpica dels bombers

Diverses unitats de diferents cossos de seguretat i emergència van haver d’intervenir en un operatiu que va tenir lloc a Blanes. Els fets van tenir lloc la tarda d’aquest passat dijous, quan una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va contactar amb la Policia Local de Blanes per demanar el seu suport.


Un veí del municipi que viu al Carrer Cristòfol Colom, al barri dels Pins havia de ser traslladat del seu domicili a un centre hospitalari per ser tractat, a causa del seu estat de salut. Donades les característiques de l’edifici i l’habitatge, l’evacuació només podia fer-se en condicions de seguretat adequades pel balcó del domicili situat en un cinquè pis, de manera que calia el recolzament d’altres cossos de seguretat i emergència.


Pocs minuts després de rebre l’avís del SEM, tres patrulles de la Policia Local de Blanes es va traslladar al lloc dels fets, procedint a tallar el carrer i donar suport a les dues unitats dels Bombers de la Generalitat que s’hi van traslladar. Amb l’ajuda de l’escala telescòpica, els bombers van aconseguir evacuar la víctima, a qui es va traslladar en ambulància a un centre hospitalari.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/11/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300