Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora amb l’Ajuntament de Blanes per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2020 12:06:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESL’Obra Social ‘La Caixa’ col·labora amb l’Ajuntament de Blanes per la COVID-19

Aquest matí han lliurat a l’alcalde, Àngel Canosa, 12.000 € per alimentació bàsica extraordinària motivada per la situació d’emergència del coronavirus

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat avui al matí el lliurament d’una col·laboració econòmica que ha fet l’Obra Social ‘la Caixa’ al consistori blanenc. L’entitat financera ha fet entrega d’un taló valorat en 12.000 € a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, una quantitat econòmica destinada per a l’adquisició d’alimentació bàsica extraordinària motiva per la COVID-19.


Ivan Tibau, Àngel Canosa i Joaquim Macià
Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament de Blanes ha estat destinant diverses partides econòmiques de fons propis municipals amb aquesta mateixa finalitat. Es tracta de donar suport a les famílies més vulnerables, així com a la gent gran del municipi que, davant aquesta situació excepcional, han necessitat que se’ls donés un ajut afegit, un recolzament extra per cobrir necessitats bàsiques.


L’acte d’aquest matí l’han encapçalat, a banda de l’alcalde Àngel Canosa, el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, i el director de Banca Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau. Aquests darrers anys l’entitat bancària ja ha col·laborat amb l’Ajuntament de Blanes en diverses iniciatives solidàries, com per exemple donant suport a entitats socials del municipi, entre d’altres iniciatives.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/13/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300