Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes suspèn la Festa Major i la Fira d’Atraccions pels nous brots de la COVID-19 al territori


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2020 03:38:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes suspèn la Festa Major i la Fira d’Atraccions pels nous brots de la COVID-19 al territori

La decisió s’ha pres aquesta tarda, després d’una reunió d’urgència encapçalada per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell

Les darreres notícies sobre la crisi de la COVID-19, en relació als nous brots localitzats a comarques gironines i al voltant de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, han provocat que l’Ajuntament de Blanes hagi decidit suspendre els actes organitzats aquests propers dies amb motiu de la Festa Major de Santa Anna 2020. Aquesta suspensió també afecta la Fira d’Atraccions que precisament s’havia de començar a instal·lar aquest mateix dilluns.


Reunió convocada per urgència per l'equip de govern avui
al migdia
La decisió s’ha pres aquesta tarda, després d’una reunió d’urgència convocada per l’equip de govern, encapçalada per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell. L’alcalde ha explicat: “La decisió l’hem pres igual que ho hem estat fent durant aquests darrers mesos: atenent a criteris sanitaris. Perquè, per sobre de tot, estan la salut i la seguretat de les persones”. Àngel Canosa ha afegit: “Malauradament, la Festa Major, que volíem que fos un reconeixement a les víctimes de la COVID, tampoc serà possible celebrar-la, igual que tants altres actes que hem hagut de suspendre”.

Per últim, el batlle de Blanes també ha remarcat: “Fins l’últim moment, de la mà d’entitats, associacions de veïns, artistes i grups locals, hem estat treballant de valent i amb molta il·lusió per poder fer possible viure uns dies de festa que retornessin, encara més, la vida als nostres carrers. Lluny de poder aconseguir-ho, l’actual situació sanitària i l’evolució de la pandèmia durant les darreres hores desaconsellen l’organització de qualsevol acte que pugui provocar la concentració de vilatans i visitants”.


Jordi Urgell, primer tinent d'alcalde,
i Àngel Canosa, alcalde de Blanes
L’Ajuntament de Blanes ha informat a totes les entitats i persones implicades en la celebració de la Festa Major, així com a les autoritats competents relacionades amb la organització. En aquest sentit, també se’ls ha comunicat que, en la mesura del possible, els actes que estava previst celebrar durant els propers dies s’ajornaran i es tornaran a programar perquè tinguin lloc en d’altres dates. Tanmateix, l’alcalde Àngel Canosa té previst enregistrar un vídeo que es difondrà a les xarxes municipals per informar sobre la suspensió.

Festa Major del 24 al 26 de juliol i Fira d’Atraccions del 24/7 al 09/08

La Festa Major de Santa Anna estava previst que es celebrés el proper cap de setmana, des del divendres dia 24 fins al diumenge 26 de juliol. S’havien programat activitats principalment en dos àmbits: a l’escenari principal del Passeig de Mar i en diversos espais repartits arreu de diferents barris del municipi, on s’hi havia de fer cercaviles i concerts a càrrec d’artistes i grups locals. Divendres al vespre també havia de tenir lloc la ‘Nit Jove’ amb tres grups locals.


Per la seva banda, la Fira d’Atraccions havia de posar-se en marxa a partir del proper divendres 24 de juliol i hagués estat en funcionament fins d’aquí a dues setmanes, el diumenge 9 d’agost. A diferència d’anteriors festes majors, la fira estava previst que s’instal·lés a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal, on s’hi havia de concentrar 72 parades. En canvi, al Passeig de Mar aquest any no n’hi haurien hagut.
Data de realització: 07/20/2020 | Data de la darrera actualització: 07/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300