Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen tres pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/21/2020 06:30:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinuen tres pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella

Una persona està tractant-se a l’Hospital Comarcal de Blanes i les altres dues al de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat en el seu comunicat setmanal que actualment continuen havent-hi pacients tractats per COVID-19 als seus dos centres de Blanes i Calella. A l’Hospital Comarcal de Blanes hi continua ingressat un pacient, mentre que a l’Hospital de Calella segueixen tractant-s’hi dos casos. És la mateixa xifra facilitada ara fa una setmana.


En relació als professionals sanitaris, tampoc no hi ha hagut cap novetat, de manera que continua sense haver-hi cap cas. Des de la corporació s’ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: dur mascareta, rentar-se les mans freqüentment i mantenir la distància de seguretat.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.719 casos positius i 1.706 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han produït un total de 819 defuncions, la mateixa xifra que ara fa una setmana.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 368 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades.Data de realització: 07/21/2020 | Data de la darrera actualització: 07/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300