Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes millora la tanca perimetral i de protecció del Camp de Futbol de Can Borell


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2020 12:16:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes millora la tanca perimetral i de protecció del Camp de Futbol de Can Borell

Es tracta d’una històrica reivindicació de les entitats esportives que l’utilitzen, que havien de sortir sovint a buscar pilotes a la carretera quan sortien disparades

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha iniciat aquest mes de juliol els treballs per subministrar i instal·lar una tanca perimetral i una malla de protecció al camp municipal de futbol de Can Borell. Es tracta d’un espai públic que compta amb gespa artificial d’última generació, amb un terreny de joc que abasta més de 5.200 metres quadrats i un perímetre total de gespa de 5.500 m2.


Les noves tanques que s'estan instal·lant en primer pla,
al Camp de Futbol de Can Borell
Els treballs d’instal·lació s’han adjudicat a l’empresa Serralleria Manser SL per un import de 27.119’48 €, i està previst que estiguin enllestits aquest mes de juliol. El què s’hi està fent és substituir l’antiga tanca per una de nova, rodejant tot el recinte, i també s’hi està instal·lant les xarxes de seguretat a la part del capdamunt perquè quedi tot molt més ben protegit.

Reivindicació històrica de les entitats esportives

La instal·lació d’aquesta tanca és una històrica reivindicació. Fa temps que la porten demanant les entitats que practiquen esport de manera habitual en aquest equipament, una demanda que ara es podrà satisfer. El camp de futbol de Can Borell l’utilitzen principalment el FC Quatre Vents, el FC Ràcing Blanenc, el Club de Futbol Atlètic Blanes i el Club de Futbol Atlètic Can Borell.


Els mateixos jugadors i jugadores, així com els responsables de les diferents entitats esportives portaven temps reclamant que es fessin aquests arranjaments donat l’estat en què es trobava la tanca perimetral. Ara s’aconseguirà millorar la seguretat tant dels mateixos esportistes com la dels vianants i pels conductors dels vehicles que circulin per la carretera. Quan s’hi està practicant futbol, pot passar que les pilotes surtin disparades fora del camp de joc, amb el conseqüent perill.


Les obres s’estan fent paral·lelament a la celebració d’un dels Campus Esportius que estan fent aquests dies diverses entitats de Blanes. Més concretament, els jugadors i jugadores del Campus Esportiu FC Ràcing Blanenc utilitzen la instal·lació durant l’estiu, els matins de dilluns a divendres, al llarg del mes de juliol, mentre que a l’agost hi haurà possiblement entrenaments a les tardes.


A l'esquerra de la imatge el regidor d'Esports, Pere Lopera,
interessant-se pels treballs d'instal·lació de la nova tanca de protecció
Durant els primers dies en què ha començat la instal·lació de les noves tanques, s’hi ha acostat per interessar-se personalment per l’evolució dels treballs el regidor d’Esports. Pere Lopera s’ha mostrat satisfet per haver pogut fer realitat una de les reivindicacions que feia temps es reclamava en relació a aquest equipament esportiu: millorar el sistema de tancament.
Data de realització: 07/22/2020 | Data de la darrera actualització: 07/22/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300