Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitza diumenge el programa ‘Via Lliure’, de RAC-1, emès en directe des del Passeig de Dintre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2020 02:01:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes protagonitza diumenge el programa ‘Via Lliure’, de RAC-1, emès en directe des del Passeig de Dintre

Intervindran els grups ‘Blaumut’, ‘Kids From Mars’ i ‘Les Anxovetes’, així com l’alcalde de Blanes. Es parlarà de cuina marinera, la pesca, el concurs de focs d’artifici i altres atractius

Aquest proper diumenge 26 de juliol Blanes serà l’argument central del programa radiofònic ‘Via Lliure’, que s’emet en directe cada diumenge al matí. En aquesta ocasió el protagonisme de la vila on comença la Costa Brava vindrà propiciat no tan sols pels seus continguts, que tractaran temes relacionats amb el municipi.


L’equip del ‘Via Lliure’ en el seu format estiuenc ha agafat les maletes i es traslladarà diumenge vinent al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial, per fer des d’aquí l’emissió d’aquesta jornada. La casualitat ha volgut que l’agenda del programa el portés a Blanes coincidint amb el dia en què habitualment se celebra el dia central de la Festa Major: Santa Anna. Per això, tot i que enguany la COVID-19 hagi provocat la suspensió de tots els actes del cicle festiu, el programa s’emetrà des d’aquí tal com estava previst.

Al llarg de cinc hores, l’estudi de ràdio a l’aire lliure que es muntarà davant l’edifici consistorial acollirà entrevistes i actuacions musicals en viu i en directe. Entre els convidats blanencs al programa destaca la presència de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; així com la del patró major de la Confraria de Pescador de Blanes, Eusebi Esgleas; i d’altres intervencions que ajudaran als oients a conèixer millor els diferents atractius del municipi.

Actuacions de ‘Blaumut’, ‘Kids From Mars’ i ‘Les Anxovetes’

Amanint i acompanyant els ingredients blanencs, el programa també comptarà amb actuacions en viu i en directe en format acústic de coneguts artistes i grups catalans, un dels quals precisament és de Blanes. Es tracta de l’exitós ‘Kids From Mars’, que compartiran escenari amb els ‘Blaumut’ –que precisament van ser a Blanes a la Festa Major del 2015- i ‘Les Anxovetes’, que està previst que actuïn properament a Blanes si les mesures preventives de la COVID ho permeten.


Una altra actuació en viu i en directe serà a càrrec de Toni Marín, el cuiner del Restaurant La Balma de Blanes, que explicarà el procés per fer un suquet de peix amb tots els seus ets i uts. El programa ‘Via Lliure’ de RAC-1 s’oferirà en directe des del Passeig de Dintre de Blanes el proper dissabte 26 de juliol, de 9 a 14 h del matí, amb aforament limitat per mesures de COVID-19.
Data de realització: 07/24/2020 | Data de la darrera actualització: 07/26/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300