Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nombre total de pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella continua sent de 3 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2020 09:09:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El nombre total de pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella continua sent de 3 persones

S’ha donat d’alta l'únic que quedava a a l’Hospital Comarcal de Blanes, però hi ha hagut una nova hospitalització al de Calella, on hi ha els tres pacients

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha avançat respecte la comunicació setmanal que sol fer per donar compte d’un lleuger canvi que hi ha hagut respecte els pacients tractats per COVID-19 als seus dos centres de Blanes i Calella. A l’Hospital Comarcal de Blanes s’ha donat d’alta l’únic pacient que hi quedava, mentre que a l’Hospital de Calella ha ingressat un nou pacient, de manera que ara n’hi ha tres en aquest centre.


En relació als professionals sanitaris, tampoc no hi ha hagut cap novetat, de manera que continua sense haver-hi cap cas. Des de la corporació s’ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: dur mascareta, rentar-se les mans freqüentment i mantenir la distància de seguretat.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dijous. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.995 casos positius i 1.707 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han produït un total de 819 defuncions, la mateixa xifra que ara fa una setmana.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 368 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades.
Data de realització: 07/25/2020 | Data de la darrera actualització: 07/25/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300