Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa avui un servei per donar suport als pares que demanin ajuts pel lleure


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/28/2020 10:27:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa avui un servei per donar suport als pares que demanin ajuts pel lleure

Cal demanar cita prèvia per ser atès de dilluns a divendres a la Ciutat Esportiva. Enguany participen en casals de lleure i esportius 500 nens i nenes d’arreu de la vila

En la línia de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana que va funcionar durant el passat mes de juny per les beques-menjador escolars, ara el Departament d’Esports ha posat en marxa avui dimarts, 28 de juliol, un servei anàleg amb una altra finalitat. Es tracta d’un servei per donar suport a les famílies que vulguin sol·licitar un ajut extraordinari per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure esportiu i educatiu.


Un dels Campus Esportius que s'està fent aquests dies a Blanes
Els beneficiaris han de complir tota una sèrie de requisits i, per ajudar-los, cal que les famílies que vulguin demanar la subvenció demanin cita prèvia per ser rebuts personalment a la Ciutat Esportiva. La cita prèvia es pot demanar telefònicament al Departament d’Esports, al telèfon 972 352 322 i per internet a la plana web de l’Ajuntament (www.blanes.catt) de dilluns a divendres, tant al matí com a la tarda: de 9 a 14 h i de 16 a 18 h. El servei està previst que finalitzi el 13 de setembre.

L’ajut està adreçat a les famílies que hagin inscrit als seus fills i filles d’entre 3 i 17 anys a les activitats de lleure esportiu i educatiu que s’estiguin fent arreu del país durant l’estiu 2020, i està promogut per la Generalitat de Catalunya. L’activitat objecte de l’ajut ha haver-se fet entre el 22 de juny i el 13 de setembre d’enguany, i el procediment de concessió de l’ajut és el de concurrència no competitiva. Per tant, es resol fins exhaurir el crèdit disponible total, que és de 3.500.000 €.


Cada família podrà percebre un ajut equivalent a 100€ en el cas d’aquelles activitats on participin els fills i filles que suposin pernoctacions, i de 80€ si no n’hi ha. La convocatòria d’ajut extraordinari a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats de lleure educatiu i esportiu a Catalunya es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat el passat 14 de juliol.

500 nois i noies als Campus Esportius i Casals de Lleure edició COVID

A Blanes, 500 nois i noies participen a les diferents ofertes de casals de lleure i campus esportius organitzats amb el suport dels Departaments d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Blanes. Tots els àmbits que tenen relació amb la canalla coincideixen en què després de finalitzar un curs tan castigat per la crisi sanitària els escolars i els joves reclamen la necessitat de dedicar-se al lleure i l’esport, i no obsessionar-se a recuperar el què no s’ha pogut fer durant el curs escolar.

Sense perdre de vista l’actual context de crisi de la COVID, l’Ajuntament de Blanes ha implementat en les dependències municipals on s’estan fent els campus i el casal les recomanacions sanitàries i de seguretat per a l’organització de les activitats de l’estiu, aprovat pel comitè tècnic del PROCICAT. Una de les mesures més dràstiques ha estat la limitació de l’aforament, que ha afectat l’aforament màxim permès en cadascuna de les activitats.


Les entitats que han organitzat campus esportius aquest 2020 han estat: AD Ca la Guidó, CD Blanes, RC Racing Blanenc, Club Rítmica Blanes, Club Twirling Blanes, Club Bàsquet Blanes, CFS Blanesport ’83, i CP Atlètic Blanes. Per la seva banda, l’Agrupació Escolta i Guia Pinya de Rosa, el CAU, ha organitzat un casal de lleure.
Data de realització: 07/28/2020 | Data de la darrera actualització: 07/28/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300