Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté l’autor d’una agressió amb diverses ordres de recerca i captura


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2020 03:16:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes deté l’autor d’una agressió amb diverses ordres de recerca i captura

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al Passeig de Mar, i el presumpte autor de l’agressió passarà demà divendres a disposició judicial

Diversos agents de la Policia Local de Blanes han procedit avui dijous a la detenció del presumpte autor d’una agressió a un altre home, tots dos d’origen estranger. Els fets han tingut lloc a un quart de quatre de la matinada, al Passeig de la Marina de Blanes, a la terrassa d’un bar que estava recollint per fer el tancament. La operació policial i d’atenció a la víctima s’ha enllestit en poc més d’una hora, finalitzant a un quart de cinc de la matinada.


Prefectura Policia Local i Protecció Civil de Blanes
Una trucada a la Policia Local de Blanes els ha alertat que dos homes havien iniciat una baralla que ha acabat amb un d’ells amb un trau al cap produït amb una mena de bastó de fusta, que primer s’ha confós amb una arma blanca de grans dimensions. Quan la Policia Local de Blanes ha rebut l’avís, s’ha personat al lloc de fets i ha recollit les explicacions de tres testimonis sobre la descripció de l’agressor, que havia fugit en direcció al centre de la vila.

Paral·lelament, s’ha donat avís als Mossos d’Esquadra i s’ha activat el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha participat amb dues unitats. Una d’elles ha fet la primera assistència a la víctima, que presentava un trau al cap que ha necessitat punts de sutura, i després l’ha traslladat a un centre sanitari per completar l’atenció.

El presumpte agressor té diverses ordres de recerca i captura

Mentrestant, un cop localitzat i identificat el presumpte autor de l’agressió amb la descripció facilitada, la Policia Local de Blanes ha comprovat que tenia pendents diverses ordres de recerca i captura per agressió, conducta temerària i contra la salut pública, entre d’altres. Els agents han procedit a la seva detenció i poc després l’han lliurat als Mossos d’Esquadra. En aquest darrer sentit, està previst que demà divendres el detingut passi a disposició judicial.

Tot sembla indicar que la baralla s’ha iniciat entre els dos homes per un tema personal, perquè un d’ells li reclamava un deute pendent. Inicialment, alguns testimonis han afirmat que l’objecte utilitzat per a l’agressió era una destral, havent-se comprovat posteriorment que es tractava d’una mena de mànec de fusta de grans dimensions.Data de realització: 07/30/2020 | Data de la darrera actualització: 07/30/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300