Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Suspès el 18è Tuning Festival, el Blanes Motor Days 2020, que s’havia de fer del 2 al 4 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2020 10:58:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Suspès el 18è Tuning Festival, el Blanes Motor Days 2020, que s’havia de fer del 2 al 4 d’octubre

La organització, de comú acord amb l’Ajuntament de Blanes, ha decidit anular la cita pels amants del món del motor que al 2019 va atraure 24.000 visitants i 900 participants internacionals

L’actual context de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha propiciat que Blanes hagi hagut de renunciar a un nou esdeveniment multitudinari pel perill de propagació del virus que hagués suposat promoure la concentració d’un elevat nombre de persones. En aquest cas es tracta del 18è Tuning Festival, el Blanes Motor Days, que estava previst celebrar-se durant quatre dies, del 2 al 4 d’octubre.


Els organitzadors del Festival Internacional de Tuning, el ‘+ Volumen Dream Factory’, de comú acord amb l’Ajuntament de Blanes, han decidit suspendre’l definitivament després de valorar les opcions en sengles reunions. Inicialment s’havia començat a treballar en un festival alternatiu, que suprimís aquells elements susceptibles de suposar un alt risc sanitari de contagi, i aplicant les mesures de seguretat que fessin falta per garantir als visitants i participants la cobertura del màxim risc.

Finalment, però, amb la incertesa dels actuals moments, afegida a que no se sap amb total seguretat com podrà evolucionar el virus, s’ha pres la decisió de renunciar a l’esdeveniment per contribuir a la salut i benestar de tothom. Malgrat aquest contratemps, però, des de la organització s’ha assegurat que l’equip ja està treballant perquè la propera edició del 2021 sigui encara més exclusiva i peculiar, com de fet ho han estat totes les que han tingut lloc fins ara.


Festival Internacional BMD 2019
També han demanat als qui fins ara ja s’havien registrat per aquesta edició 2020 que es posin en contacte amb la organització. Es tracta que se’ls comuniqui si prefereixen guardar la inscripció de cara al 2021 i assegurar-se tenir-hi una plaça, o bé si volen que se’ls retorni l’abonament. En aquest darrer sentit, han demanar la comprensió de tothom, confiant en el seu recolzament de cara a futures edicions.

Un esdeveniment que mou 24.000 visitants i 900 participants europeus

El Festival Internacional de Tuning ‘Blanes Motor Days’ és un d’aquells esdeveniments nascut a Blanes, que s’ha anat fent gran en cada nova edició, i que conforme anava creixent també anava comptant amb més adeptes vinguts cada cop de més lluny. En l’actualitat és l’únic que aplega totes les modalitats del món del motor al sud d’Europa, i ocupa 40.000 m2 de superfície a l’esplanada del costat dels antics pavelló i camps de futbol d’Els Pins.


En l’edició de l’any passat es va superar novament el nombre de visitants, amb més de 24.000 persones, majoritàriament de l’àrea d’influència de Blanes i Barcelona, si bé els participants en les diferents modalitats del món del motor, solen venir de força més lluny. Així, entre els més de 900 inscrits de l’any passat n’hi havia d’Holanda, Gran Bretanya, Portugal, Andorra i França, però també d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. La gran majoria són assidus assistents a l’esdeveniment blanenc, i d’altres l’han conegut els darrers anys pel ressò que any rere any està assolint en cercles especialitzats.

Ara per ara, el Blanes Motor Days és el major referent en el seu àmbit: l’àrea de car àudio amb els millors equipaments de so i secció de vehicles personalitzats: Tuning, Stance, Vag, MPower, JDM, MD, Dull Dip, Luxury Cars i altres modalitats. Per completar l’autèntic reclam central configurat per les diferents modalitats i atraccions del món del motor, el Blanes Motor Days també ofereix nombrosos punts d’interès per a tota la família, aptes per a tots els públics.


Fent una analogia plausible, l’autèntic motor del Festival Internacional de Tuning Blanes Motor Days és el formidable equip que intensifica la seva tasca especialment a l’estiu, preparant tots els detalls perquè tot estigui a punt de cara a l’octubre. Ara bé, tothom coincideix que no seria possible sense la seva alma mater, José Manuel Urbano, ajudat de la seva parella, Rocío García Moreno, i els seus pares. En total, un full equip format per una cinquantena de persones.

Data de realització: 08/04/2020 | Data de la darrera actualització: 08/04/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300