Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes allotjarà dimecres una campanya sobre Prevenció Solar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/10/2020 10:02:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

noulogoBlanes allotjarà dimecres una campanya sobre Prevenció Solar

S'instal·larà una Carpa Informativa al Passeig de Mar de 10 a 13 h, organitzada per l’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes

Gairebé cada any, coincidint amb els mesos estiuencs, l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) de Blanes col·labora en la Campanya de Prevenció Solar. Enguany, malgrat el context de pandèmia per la COVID-19, l’entitat ha volgut ser fidel a la seva cita i contribuir a la conscienciació de la ciutadania. En aquesta ocasió, la campanya tindrà lloc aquest proper dimecres, 12 d’agost.


Campanya Prevenció Solar AECC Blanes 2019
La campanya consisteix en la instal·lació d’una carpa informativa que estarà en funcionament al llarg de tot el matí del dimecres al Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample –a tocar de la platja del centre-, des de les 10 del matí fins la 1 del migdia. Amb el lema ‘Aquest Estiu, NO juguis amb el Sol’, es farà difusió sobre la prevenció del càncer de pell que una prolongada exposició solar sense protecció pot arribar a ocasionar.


Segons dades de l’Observatori del Càncer de l’AECC, al llarg del 2019 es van diagnosticar 863 casos de melanoma de pell a Catalunya, 84 d’ells a Girona. Per la seva banda, també es van diagnosticar 3.508 casos de càncer de pell no melanoma, dels quals 339 eren de Girona. Un altre dels objectius que persegueix la campanya és transmetre a la població és que el 90% dels càncers de pell es poden curar si es detecten a temps identificant els símptomes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/10/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300