Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ‘I Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ per a Joves de Blanes esgota el termini de presentació diumenge vinent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/17/2020 10:57:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ‘I Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ per a Joves de Blanes esgota el termini de presentació diumenge vinent

L’objectiu és passar una bona estona i treure l’artista que tenen dins seu els i les joves de 14 i 29 anys. S’han d’etiquetar els vídeos @joventut.blanes a Instagram fins al 23 d’agost

Després de l’èxit que ha suposat enguany la organització del ‘I Concurs de Relats Breus i Poesia Online’ per a Joves, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes s’ha proposat un altre repte aquest estiu. Es tracta del ‘I Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ per a Joves de Blanes, una activitat molt dinàmica i entretinguda que consisteix en fer el vídeo més divertit que se li acudeixi als participants que vulguin afegir-s’hi.


L’objectiu de la proposta és passar una bona estona i treure l’artista que tenen els i les joves dins seu, implicar en la realització del vídeo a tothom qui vulgui participar-hi i demostrar tot el talent que tenen a través de les xarxes socials. Les i els joves que s’engresquin a concursar-hi han de gravar i editar a l’estil dels vídeos del Tik Tok i etiquetar-ho amb @joventut.blanes a Instagram.


Acte lliurament de premis ‘I Concurs de Relats Breus i Poesia Online’ 2020
Està obert a la participació de joves d’entre 14 i 29 anys d’edat, i la data límit per presentar vídeos és el proper diumenge 23 d’agost. Com a requisit indispensable cal que els vídeos presentats no s’hagin publicat amb anterioritat, i la participació de menors està sotmesa al previ consentiment per escrit dels pares, que han d’omplir el corresponent fill d’autorització.

Bases del Concurs ‘Tik Tok’ per a Joves

Les obres poden tenir una extensió d’un minut de duració com a màxim, i l’edició és totalment lliure. A banda d’etiquetar el vídeo amb @joventut.blanes a Instagram, també cal enviar un correu electrònic indicant ‘Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ al mail joventut.blanes@gmail.com. És indispensable que en el correu hi hagi el nom del compte d’Instagram amb el què s’etiqueta el vídeo, el nom propi i DNI, així com el full de consentiment de pares o tutors en el cas de menors. En cas de no indicar-se aquesta informació, es quedarà fora de concurs.


Igualment, caldrà facilitar un número de telèfon per notificar-li en cas de ser guanyador o guanyadora del concurs. Amb temàtica lliure, el jurat haurà de valorar l’emoció generada, la creativitat, l’habilitat i la influència que ha generat el vídeo presentat. Pel que fa al jurat i al veredicte, hi ha dues valoracions paral·leles amb premis diferents.

Premis pels guanyadors /-es de les dues modalitats

Per un costat hi ha el premi del jurat constituït per una persona ‘influencer’ de Blanes a les xarxes socials, i per l’altre el premi atorgat pel públic, on es valoraran el nombre de reproduccions que hagin generat els vídeos. Es farà públic a través de les xarxes socials de Joventut de Blanes, del Casal Jove de Blanes i de l’Ajuntament de Blanes. El premi del jurat consisteix en una subscripció a la plataforma televisiva ‘Neflix’, i el premi del públic és un altaveu Bluetooth.


A partir de la setmana vinent es formalitzarà el veredicte per escollir els guanyadors o guanyadores de les dues categories, i se’ls notificarà a través de l’email on s’ha enviat la inscripció i del número de telèfon facilitat en el mateix. El lliurament dels premis tindrà lloc en una data encara per determinar, al Casal de Joves de Blanes.
Data de realització: 08/17/2020 | Data de la darrera actualització: 08/17/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300