Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense haver-hi cap pacient ingressat per COVID-19 a L’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/18/2020 07:32:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua sense haver-hi cap pacient ingressat per COVID-19 a L’Hospital Comarcal de Blanes

Mentrestant la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que a l’Hospital de Calella ara hi ha 3 pacients després d’un nou ingrés

En el comunicat setmanal que fa cada set dies la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, s’ha confirmat que a l’Hospital Comarcal de Blanes continua sense haver-hi cap persona ingressada per COVID-19, una situació que es manté des de fa 10 dies. Per contra, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha hagut un nou ingrés durant les darreres hores, i actualment hi ha tres pacients.


Respecte el nombre de professionals positius per la COVID-19, la Corporació informa que ha augmentat en un més, de manera que ara són tres persones. Se segueix recordant que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Dades de casos COVID-19 a l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes

Segons les dades de Cat-Salut d’aquest passat dilluns respecte la incidència acumulada de positius i probables per COVID-19 a la Regió Sanitària de Girona, a l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes hi ha hagut 5 casos durant els darrers 7 dies, i 8 fa una setmana. Això significa que hi ha hagut una variabilitat de -37’5%. Fins al moment, als dos ambulatoris de Blanes hi ha hagut 286 casos positius i 3.306 casos sospitosos. La taxa de positius per 10.000 habitants és del 72’71%, i la taxa estandaritzada del 72’66%Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300