Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Exhaurides les localitats de la VI Cantada d’Havaneres de Blanes que encetarà dijous la Festa dels Copatrons


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2020 09:33:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Exhaurides les localitats de la VI Cantada d’Havaneres de Blanes que encetarà dijous la Festa dels Copatrons

Per assistir als actes del cicle festiu es controla l’aforament, i cal reservar l’entrada amb antelació al correu cultura@blanes.cat o trucant al 972 358 473 de 10 a 12 h del matí

El Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes va tardar ahir dimarts poc més de quatre hores en esgotar les localitats per assistir el primer dels ingredients de la Festa dels Copatrons 2020. El cicle s’encetarà demà dijous amb la VI Cantada d’Havaneres que començarà a les 9 de la nit amb un contingut d’excepció: les ‘Anxovetes’, ‘Port Bo’ i el grup de Blanes ‘Cabotatge’.


En compliment de la normativa de seguretat per prevenir l’expansió de la COVID-19 s’han hagut d’implementar diverses mesures, entre elles el control d’accés i un aforament limitat als actes que configuren el programa de la Festa Major Petita de Blanes. Per això, per assistir als actes cal haver demanat entrades amb antelació, una possibilitat que es va posar en marxa aquest passat dimarts a les 10 del matí, i que poc després de les 2 del migdia ja registrava que la ‘VI Cantada d’Havaneres’ tenia les localitats esgotades.

Encara queden entrades per la resta d’activitats

En el ‘rànking’ de reserves, la segona activitat que està registrant més peticions és la Nit de Monòlegs del dissabte, que començarà a les 10 de la nit amb les actuacions de Carlitos, Edu Mutante i Oscar Saenz. La resta d’activitats que també s’allotjaran els propers dies a la pista esportiva de la Plaça 11 de Setembre són: la Batucada i la ‘Nit Jove’ del divendres; l’Audició de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona diumenge a 2/4 de 8 del vespre; i la sessió de Contes i Balls de Gegants que es farà dissabte a les 6 de la tarda.


Sistema de sol·licitud d’invitacions

La sol·licitud d’invitacions pels actes es tramita enviant un correu electrònic a cultura@blanes.cat Només es poden demanar dues entrades per cada sol·licitud, i cal triar a quin dels cinc actes es vol assistir de manera excloent. Hi ha una activitat –els contes i balls de gegants del dissabte a les 18 h- que, amb caràcter excepcional, preveu que es puguin demanar 4 entrades i no 2, perquè es considera que la mainada hi assistirà amb llurs pares.


Així doncs, de manera genèrica, cada persona pot demanar 2 entrades -4 en les activitats infantils-, però només per a un sol dels cinc espectacles, per donar l’oportunitat a més gent que pugui participar-hi. No entrarà ningú que no disposi de la corresponent invitació en regla, de la qual n’ha de tenir constància el Departament de Cultura i Festes. Excepcionalment, aquelles persones que no disposin de connexió a internet, podran demanar les seves entrades al telèfon 972 358 473 a partir d’avui dimarts de 10 a 12 del matí.


S’acordarà el dia i hora amb la persona interessada perquè pugui passar a recollir les entrades abans de dijous vinent, el 20 d’agost. Qualsevol entrada sol·licitada que no s’hagi retirat abans d’aquesta data quedarà automàticament anul·lada i passarà a lliurar-se a qui en canvi si que hagi complimentat la seva sol·licitud en temps i forma.

Data de realització: 08/19/2020 | Data de la darrera actualització: 08/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300