Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, preparada per acollir avui l’Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2020 02:05:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes, preparada per acollir avui l’Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol

La Pista Verda de l’equipament esportiu s’ha habilitat especialment perquè respecti les àmplies mesures de seguretat per la COVID-19

El matí d’aquest dijous s’han enllestit els darrers detalls a la Ciutat Esportiva Blanes, on tindrà lloc l’esdeveniment nacional. La Federació Catalana de Futbol hi celebrarà aquesta tarda la seva Assemblea General Ordinària a la Ciutat Esportiva de Blanes. L’acte, que preveu en primera convocatòria a les 18’30 h, i en segona a les 19 h., s’encetarà amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui té previst assistir acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera.


La Ciutat Esportiva Blanes, preparada per a l'Assemblea
General Ordinària de la FCF
Tot seguit, començarà l’assemblea amb el parlament inicial expositiu del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. Aquesta és la segona assemblea que presideix Soteras i la seva Junta Directiva des de l’inici de mandat, i és especialment important perquè s’han de decidir els calendaris i el Pla de Competicions de la temporada de futbol 2020-2021 en les diferents competicions i categories que regula la FCF.


A causa del volum d’assistents que s’hi preveu –unes 350 persones- s’ha tingut especial cura en garantir totes les mesures de seguretat sanitària, seguint els protocols establerts en el pla d’actuació, després de la seva aprovació per part de les autoritats competents. Precisament per aquest motiu, l’escenari que s’ha aixecat al mig de la Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes s’ha hagut de sobredimensionar fins als 28 metres d’amplada, perquè així es pogués garantir la distància de seguretat entre participants.
Data de realització: 08/20/2020 | Data de la darrera actualització: 08/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300