Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitzarà dissabte vinent per tot Catalunya el magazine televisiu ‘Horari d’Estiu’ per La Xarxa


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/20/2020 10:12:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoBlanes protagonitzarà dissabte vinent per tot Catalunya el magazine televisiu ‘Horari d’Estiu’ per La Xarxa

S’emetrà des de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre des de l’espigó del Club de Vela, amb convidats i reportatges sobre els diferents atractius de la població marinera

Una vegada més, Blanes protagonitzarà per tot Catalunya un programa televisiu que s’emetrà en directe des de la localitat on comença la Costa Brava. Serà aquest proper dissabte, 22 d’agost, i es tracta del magazín ‘Horari d’Estiu’, que s’emetrà a través de totes les televisions locals d’arreu del territori, des de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre.


Imatges d'Arxiu: Emissió Magazín d'Estiu La Xarxa Juliol 2019
Es produirà en directe des de Blanes, i es pot veure arreu de Catalunya a través de La Xarxa, en coordinació amb les Televisions Locals repartides pel país. En el cas de l’emissió que es farà aquest dissabte des de Blanes, el pes de la producció es fa conjuntament amb TV Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, qui ha col·laborat especialment en nodrir l’equip de producció amb diversos aspectes logístics.

El plató televisiu a l’aire lliure està previst que s’instal·li dissabte a l’espigó exterior del Club de Vela Blanes, qui ha col·laborat activament en la cessió d’espais i suport logístic necessari per poder dur a terme el programa. Pel que fa als seus continguts, hi haurà una variada representació dels diferents atractius amb què compta Blanes, incloent-hi des de la cuina marinera fins la cultura tradicional, passant per una visita als principals llocs d’interès.


El programa ‘Horari d’Estiu’ es pot veure arreu del territori català, ja que l’emeten des d’Olot Televisió i TV Girona fins a Lleida TV, passant per Mataró Audiovisual, TV Badalona, Empordà TV, el Canal de les Terres de l’Ebre, Canal Terrassa, Pirineus TV, Penedès TV, Banyoles TV, Canal Blau de Vilanova, Canal 10 Empordà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Terramar Garraf-Penedès, Terramar Tarragona, Televisió del Ripollès, TV Costa Brava, Tàrrega TV i un llarg llistat.

Blanes, protagonista habitual del magazín televisiu d’estiu a La Xarxa

El magazín trepitja a fons tot el territori cercant històries personals, racons singulars i curiositat sense deixar de banda festes majors i festivals per convidar a viure l’estiu tots plegats. Aquest 2020 és la segona vegada que Blanes protagonitza el magazín estiuenc després que el passat mes de juliol s’hi va incloure un reportatge especial sobre els ingredients que hagués tingut aquest cicle festiu en cas que no s’hagués de suspendre a causa de la COVID-19.


De fet, durant tots aquests darrers anys, Blanes ha estat una de les localitats que més vegades ha acollit l’emissió en directe dels magazines estiuencs que programa cada any La Xarxa. L’any passat el programa es va emetre coincidint justament amb el dia central de la Festa Major de Santa Anna, el 26 de juliol, de manera que un dels seus ingredients va ser el Concurs Internacional de Focs d’Artifici, que l’any passat tenia la mirada posada en la celebració del 50è aniversari que havia de tenir lloc aquest 2020.



Data de realització: 08/20/2020 | Data de la darrera actualització: 08/20/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300