Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol català amb l’Assemblea Ordinària de la Federació Catalana de Futbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/21/2020 01:41:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol català amb l’Assemblea Ordinària de la Federació Catalana de Futbol

Es va celebrar la tarda-vespre d’aquest passat dijous amb 330 assembleistes, rècord de representació del futbol català, amb estrictes mesures de seguretat COVID

La Ciutat Esportiva Blanes va ser la tarda-vespre d’aquest passat dijous la capital indiscutible del futbol arreu de Catalunya, a través de l’Assemblea General Ordinària que hi va celebrar la Federació Catalana de Futbol (FCF). Si l’organització d’aquest esdeveniment ja tenia un pes específic prou a tenir en compte, també ho van ser les estrictes mesures de seguretat preventives per la COVID-19 que van envoltar-lo.


Assemblea General Ordinària FCF a la Ciutat Esportiva Blanes
Aquest era un factor cabdal que la FCF va cuidar fins al darrer detall, i que l’Ajuntament de Blanes va tenir molt en compte abans de donar el vistiplau a la seva organització. La importància de l’esdeveniment radicava en què s’havia d’aprovar el Pla de Competició de la Temporada 2020-2021, cosa la qual va quedar àmpliament ratificada per majoria absoluta dels 330 assembleistes que van participar-hi, un rècord de participació.

Una Assemblea Ordinària Històrica

L’acte es va encetar amb un emotiu in memoriam, seguit per un parlament de benvinguda de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui va assistir a l’assemblea acompanyat del regidor d’Esports, Pere Lopera. Tot seguit va prendre la paraula el president de la FCF, Joan Soteras, qui va exposar l’informe que incloïa el Pla de Competició proposat per part de la Junta Directiva. Com a principal novetat, la propera temporada presentarà subgrups distribuïts per proximitat geogràfica.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, dóna la benvinguda a tots els assistents
a l'Assemblea General Ordinària de la FCF
Hi haurà dues fases de competició a Primera i Segona Catalana, amb l’inici de lliga previst a partir del cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, i amb l’aplicació del protocol d’actuació elaborat de forma conjunta amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, per a la representa de l’activitat esportiva a Catalunya. D’igual manera, el nou pla donarà resposta davant qualsevol circumstància derivada de la nova situació sanitària.


Pere Lopera, regidor d'Esports, Àngel Canosa, alcalde
de Blanes, i Joan Soteras, president FCF
En l’àmbit econòmic, es va presentar el què el president de al FCF va qualificar com ‘l’ajut més gran de la història de l’ens federatiu’, dirigit a clubs, federats i federades, amb una aportació acordada de més de 6’8 M€. L’assemblea celebrada a Blanes ha estat una de les més multitudinàries dels darrers anys, i amb àmplies mesures de seguretat sanitàries i de distanciament entre totes les persones assistents.Data de realització: 08/21/2020 | Data de la darrera actualització: 08/21/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300