Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes debatrà al ple una moció per rebutjar la cessió del romanent de tresoreria a l’estat


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/26/2020 11:53:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes debatrà al ple una moció per rebutjar la cessió del romanent de tresoreria a l’estat

És l’únic punt de debat de la sessió que tindrà lloc aquest dijous, presentat conjuntament per Esquerra Republicana, Blanes En Comú Podem i Junts x Blanes

El ple ordinari corresponent al mes d’agost que ha convocat l’Ajuntament de Blanes inclou un únic tema de debat a l’ordre del dia, després dels dos habituals punts introductoris per aprovar l’acta de la sessió anterior i donar compte de les sentències judicials. Es tracta d’una moció presentada conjuntament per tres dels grups polítics: Esquerra Republicana, Blanes en Comú Podem i Junts per Blanes.


Ple 30 de juliol 2020
L’objectiu de la proposta d’acord és mostrar el rebuig del consistori blanenc a posar a disposició de l’Administració General de l’Estat els recursos financers derivats del romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Blanes. En aquest sentit, des del consistori blanenc es manifesta la disconformitat a l’acord signat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i el govern de l’estat per contribuir des dels municipis a desenvolupar una mobilitat sostenible, l’agenda urbana i polítiques de cures i suport a la cultura.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant el ple del 30 de juliol
També insta el govern de l’estat i els grups parlamentaris a recollir les reivindicacions financeres dels ens locals en els temes d’aquesta moció, tot i garantint el crèdit extraordinari per a la recuperació econòmica i social d eles entitats locals amb una dotació mínima a fons perdut de 5.000 M€. Al text de la moció també es recorda que aquest posicionament és el mateix que ha adoptat la majoria del municipalisme i la inseguretat jurídica observada per la manca de suport polític per a la convalidació.

Com és habitual en totes les sessions ordinàries, el darrer punt a l’ordre del dia seran els Precs i Preguntes que formularan els regidors i regidores dels diferents grups polítics municipals a l’equip de govern. La sessió plenària està previst que comenci a les 7 de la tarda d’aquest proper dijous, i es farà telemàticament, emesa en streaming al perfil de Facebook de l’Ajuntament de Blanes.



Data de realització: 08/26/2020 | Data de la darrera actualització: 08/26/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300