Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta fins a 4 el nombre de pacients ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes, un d’ells a la UCI


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/28/2020 07:00:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEAugmenta fins a 4 el nombre de pacients ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes, un d’ells a la UCI

CatSalut ha donat a conèixer aquesta setmana que durant tota la pandèmia han mort 31 persones de Blanes, 21 d’elles al centre hospitalari comarcal

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva no ha esperat a l’actualització setmanal per donar a conèixer novetats en relació a les persones afectades per la COVID-19. A l’Hospital Comarcal de Blanes ha augmentat a 4 el nombre de persones ingressades, una d’elles a la Unitat de Cures Intensives, després que en l’anterior comunicat hi havia un sol ingrés.


Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella ara hi ha 3 persones ingressades, una més que fa dos dies. Hi ha hagut un nou ingrés i dues altes d’ençà de l’anterior recompte, i pel que fa al nombre de professionals positius per COVID-19 no hi ha hagut cap canvi, de manera que continua havent-hi 9 persones afectades.

Un total de 31 defuncions per COVID des de l’inici de la pandèmia

Coincidint amb aquest darrer comunicat, CatSalut també ha donat a conèixer novetats en relació a aquest mateix tema concretat en la població de Blanes. Segons aquesta informació, des de l’inici de la pandèmia, que es localitza amb data de l’1 de març, i fins aquest passat dimecres, han mort 31 persones a Blanes a causa de la COVID-19, 21 de les quals van morir a l’Hospital Comarcal.

Altres dades que també han donat a conèixer són que durant aquest mateix període de temps s’han fet 4.844 tests PCR, de les quals un 5’41% han sigut positives. Hi ha un total de 319 casos confirmats acumulats, i en l’actualitat el risc de rebrot a Blanes és del 67’35%, una xifra que indica que en l’actualitat Blanes està situat a la franja de risc moderada.Data de realització: 08/28/2020 | Data de la darrera actualització: 08/28/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300