Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes obre avui el termini d’inscripcions per participar a la Fira de Nadal de Sant Tomàs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/31/2020 10:31:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes obre avui el termini d’inscripcions per participar a la Fira de Nadal de Sant Tomàs

Els paradistes de la tradicional fira del 21 de desembre hauran de complir obligatòriament totes les mesures de prevenció per la COVID-19 que siguin vigents quan se celebri l’esdeveniment

Des d’avui dilluns l’Ajuntament de Blanes ha obert el termini d’inscripcions per participar a la Fira de Sant Tomàs 2020, que tindrà lloc el dilluns 21 de desembre. És un dels actes més tradicionals del Nadal a Blanes, un esdeveniment que compta amb més de 500 anys d’història, gaudit tant per blanencs i blanenques com per les persones que visiten aquell dia la localitat on comença la Costa Brava.


Fira de Sant Tomàs 21 Desembre 2019
El termini d’inscripcions que s’ha obert avui dilluns, 31 d’agost, és per a paradistes i artesans en general, així com pels establiments comercials del municipi, i s’allargarà fins al 25 de setembre. Per la seva banda, des del 14 de setembre i fins al 16 d’octubre s’obrirà el termini de sol·licituds per posar parada a la Fira de Sant Tomàs pel que fa a les entitats sense ànim de lucre inscrites en el Registre de Blanes, així com escoles o altres centres educatius del municipi.


La Fira de Sant Tomàs 2020, que se celebra des de fa més de cinc segles coincidint amb el 21 de desembre, estarà oberta al públic des de les 9 del matí fins les 9 de la nit, i s’instal·larà als carrer Ample, Muralla, Raval Sud i Plaça d’Espanya. Per a més informació respecte les condicions i les bases que regeixen l’atorgament de les parades, es pot consultar l’enllaç: https://promocio.blanes.cat/participacio-fira-sant-tomas-2020/

Fira de Sant Tomàs sotmesa a les mesures de seguretat COVID-19

Una de les qüestions que es recull a les Bases Reguladores per a l’Atorgament de Llicències d’Ocupació de la Fira de Sant Tomàs 2020, és que tots els paradistes sense excepció hauran de complir obligatòriament totes i cadascuna de les mesures de contenció per prevenir l’expansió de la COVID-19. En aquest sentit, es refereix a les mesures que estiguin vigents en el moment de celebrar-se l’esdeveniment.


També està recollit a les bases l’advertiment que cada paradista serà responsable de disposar del seu propi material sanitari, d’igual manera que es fa al Mercat Setmanal dels Teixits de cada dilluns a Blanes. D’igual manera, el nombre de persones que se situïn darrera les parades, atenent o despatxant, haurà de ser adient i proporcional a les dimensions de la parada, i en cas que no es compleixi aquesta condició, l’Ajuntament podrà procedir a la retirada de la parada.

Un màxim de 120 parades autoritzades

En les bases reguladores per a l’atorgament de llicències d’ocupació de les parades també s’hi inclou el nombre total que hi haurà segons cada tipologia, sumant tot plegat un topall de 120. Així, pel que fa a les que estiguin regentades per paradistes i artesans en general, en podran haver-hi un màxim de 75, i un màxim de 10 parades respecte les que demanin establiments comercials de la vila.


Per la seva banda, hi haurà un màxim de 35 parades regentades per entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Blanes, escoles o altres centres educatius del municipi. També hi ha un nombre màxim de parades estipulat per tipologia de productes pel que fa als paradistes de firaires, artesans en general i establiments comercials.


Les sol·licituds per participar a la Fira de Sant Tomàs de Blanes 2020 s’hauran de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Blanes, a Firaires i Comerços del 31 d’agost al 25 de setembre, i per a Entitats Sense Ànim de Lucre, Escoltes i Instituts, del 14 de setembre al 16 d’octubre.
Data de realització: 08/31/2020 | Data de la darrera actualització: 08/31/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300