Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Donen d’alta un pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 4 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/04/2020 08:10:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEDonen d’alta un pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 4 persones ingressades

A l’Hospital de Calella queda un pacient ingressat, després que durant els darrers dies s’han registrat tres altes. En canvi, han augmentat a 10 els professionals positius per COVID

El darrer comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació al recompte de pacients per la COVID-19 als seus centres d’atenció sanitaris inclou diversos canvis que conviden a un moderat optimisme. A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha actualment un total de 4 persones en tractament, després que en els darrers tres dies s’ha registrat una alta en relació a l’anterior actualització.


Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi queda un sol pacient ingressat, ja que s’han donat d’alta tres persones des de l’últim recompte. Per contra, l’única dada negativa és que el nombre de professionals positius per coronavirus ha augmentat en una persona més, de manera que en l’actualitat hi ha un total de 10 afectats.

Dades Regió Sanitària de Girona: 48 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents al passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 41 persones ingressades per COVID, 7 menys que el dilluns, així com 10 pacients ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCI), un de menys en relació a l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia –des de l’1 de març fins al 30 d’agost- el nombre de casos confirmats acumulats, és de 10.673 persones, i han mort per aquesta malaltia 837 persones, 1 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot és del 127’90. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, tot i que amb una quantitat menor, ja que dilluns passat estava situada en el 141’29. A Blanes el risc de rebrot continua sent moderat, del 99’10, tot i que fa tres dies era menor, ja que estava situat en el 81’52.Data de realització: 09/04/2020 | Data de la darrera actualització: 09/04/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300