Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes fa una Consulta Pública per les noves Ordenances Fiscals Municipals del 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/08/2020 12:00:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes fa una Consulta Pública per les noves Ordenances Fiscals Municipals del 2021

Hi ha temps per presentar propostes fins al 16 de setembre presencialment, per internet o per correu postal

Abans que finalitzi aquest 2020 cal que l’Ajuntament de Blanes hagi publicat les Ordenances Fiscals Municipals que han de regir l’any vinent perquè puguin ser efectives a partir del gener del 2021. Per això, aquests dies s’ha iniciat tota la maquinària administrativa amb la previsió del calendari per aprovar les noves taxes i preus públics dins del termini adequat, després que les setmanes anteriors s’ha estat treballant el contingut de les ordenances i els canvis que es vulguin aplicar en relació a les que actualment són vigents.


Ara bé, prèviament s’ha de demanar l’opinió sobre les noves ordenances a la ciutadania a través d’una consulta pública oberta a que pugui participar-hi tothom qui vulgui dir-hi alguna cosa. Les observacions o suggeriments que es vulguin aportar al respecte hi ha temps perquè es puguin presentar fins al 16 de setembre, inclòs aquest dia. Tot això, prèviament a l’elaboració de l’avantprojecte de les noves ordenances fiscals 2021.

Mecànica Consulta Pública Noves Ordenances Fiscals 2021

Tothom qui vulgui participar ha de presentar la seva proposta a través del Registre General d’Entrada de Documents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (AMIC) de l’Ajuntament de Blanes. Hi ha tres possibles maneres de fer-ho. Una d’elles és presencialment, anant a l’Oficina de l’AMIC situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes, Passeig de Dintre 29.

La segona opció és fer-ho a través d’internet, al registre electrònic que hi ha habilitat a la seu electrònica de l’Ajuntament de Blanes. En aquest cas, és requisit indispensable que la persona interessada disposi d’un dels certificats digitals acceptats a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. El suport per aquesta tramitació és accessible a: http://www.blanes.cat/tramitoacasa


Per últim, la tercera opció és presentar la proposta per correu postal o correu certificat administratiu. La data vàlida a efectes de presentació de les propostes serà el moment en què entri al registre d’entrada de l’Ajuntament de Blanes, amb data límit del 16 de setembre. Això a excepció que en el moment de lliurar la instància a l’Oficina de Correus es presenti en sobre obert i sigui datada i segellada pel funcionari de correus.

Calendari per a l’aprovació de les Ordenances Fiscals 2021

El calendari previst amb què treballa l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament de Blanes perquè les Ordenances Fiscals Municipals del 2021 estiguin aprovades en temps i forma, ja ha començat el seu compte enrere. Després que les propostes de la consulta pública es poden presentar fins al 16 de setembre l’endemà dijous, dia 17, hi haurà una Comissió Informativa amb els representants dels grups polítics municipals de cara a la sessió plenària que tindrà lloc la setmana següent, el dia 24.


Tal com marca la llei, després de l’aprovació al Ple Municipal les ordenances estaran en Exposició Pública durant 30 dies hàbils. A partir de llavors, un cop contemplades les al·legacions i consideracions a tenir en compte, es tornaran a tractar a la Comissió Informativa de novembre, prèvia al Ple Municipal del mateix mes, on es preveu poder fer l’aprovació definitiva.Data de realització: 09/08/2020 | Data de la darrera actualització: 09/09/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300