Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna a pujar el nombre d’ingressats per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes on ara hi ha 6 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/08/2020 08:37:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGETorna a pujar el nombre d’ingressats per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes on ara hi ha 6 pacients

Hi ha hagut dos ingressos i cap alta. A l’Hospital de Calella ara hi ha 4 pacients i el nombre de professionals positius i en aïllament també ha augmentat, sumant 11 persones

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat a conèixer les darreres dades en relació al recompte de pacients per la COVID-19 als seus centres d’atenció sanitaris, havent augmentat respecte l’anterior actualització. A l’Hospital Comarcal de Blanes s’ha tornat a registrar un increment del nombre d’hospitalitzats, i ara hi ha 6 persones després que durant els quatre darrers dies n’han ingressat dues més i no s’ha donat cap alta.


Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella també ha augmentat el nombre de pacients amb tres ingressos i cap alta registrats des de l’anterior recompte. En total, doncs, hi ha 10 persones ingressades sumant el nombre de pacients de l’hospital de Blanes i el de Calella. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID-19 és d’11 persones, una més que fa quatre dies.

Dades Regió Sanitària de Girona: 48 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents al passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 53 persones ingressades per COVID, 12 més que el passat diumenge, així com 15 pacients ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCI), 5 més en relació a l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, és de 11.086 persones, i han mort per aquesta malaltia 837 persones.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot és del 125’70. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, tot i que amb una quantitat menor, ja que el passat diumenge estava situada en el 127’90. A Blanes el risc de rebrot torna a ser alt, del 155’65 quan fa tres dies era menor, ja que estava situat en el 81’52.Data de realització: 09/08/2020 | Data de la darrera actualització: 09/08/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300