Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes s’ha reunit avui amb el director dels Serveis Territorials de Presidència


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/21/2020 02:28:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde de Blanes s’ha reunit avui amb el director dels Serveis Territorials de Presidència

Àngel Canosa ha tractat amb Raül Morales diverses qüestions, sobretot en el context de les mesures de seguretat COVID i les repercussions del Temporal Glòria

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat aquest migdia de dilluns la trobada institucional que han mantingut Raül Morales i Àngel Canosa. L’alcalde de Blanes ha estat reunit durant més d’una hora i mitja amb el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència de la Generalitat a Girona.


Raül Morales i Àngel Canosa durant la reunió d'aquest migdia
Durant la sessió s’han establert diversos eixos de col·laboració entre les dues administracions en relació als respectius àmbits de govern, i s’han tractat diferents qüestions relacionades amb aquest sentit. Un d’ells ha estat el PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. L’objectiu del pla és impulsar accions que afavoreixin la generació d’oportunitats i el desenvolupament econòmic al territori.

La nova convocatòria del PUOSC pel període 2020-2024 preveu 160 M€ destinat a un programa general d’inversions. També s’ha parlat de l’altra gran qüestió que ha marcat aquest 2020 a Blanes i bona part del país: les negatives repercussions del Temporal Glòria, que en aquest municipi van ser especialment virulentes, afectant sobretot grans infraestructures.


De fet, tot just començar la trobada, l’alcalde i el director dels Serveis Territorials han recordat que la primera vegada que es van conèixer als respectius càrrecs va ser a principis d’aquest any, arran d’una reunió mantinguda per valorar els negatius efectes d’aquest fenomen climatològic. Al terme de la trobada, Raül Morales ha reiterat la disposició de la delegació del govern que encapçala per donar un cop de mà al consistori blanenc en tot el què estigui al seu abast.

Data de realització: 09/21/2020 | Data de la darrera actualització: 09/21/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300