Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de l’Ajuntament de Blanes d’aquest setembre inclou les noves prescripcions per aprovar el POUM


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2020 03:52:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple de l’Ajuntament de Blanes d’aquest setembre inclou les noves prescripcions per aprovar el POUM

La sessió plenària tindrà lloc demà dijous a les 7 de la tarda, serà telemàtic i també inclourà el Compte General de l’exercici pressupostari 2019

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per demà dijous dia 24 el Ple Municipal Ordinari corresponent a aquest mes de setembre. El tema més destacat inclòs a l’ordre del dia és l’aprovació del text refós del POUM, el Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Blanes, un nou redactat que ha incorporat les prescripcions dictades per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona del passat mes d’agost.


Ple Telemàtic Ajuntament de Blanes 27 d'agost
El 22 de febrer del 2019, encara en l’anterior mandat, es va aprovar provisionalment el POUM amb el tema dels càmpings com a rerefons. L’agost de l’any passat, ja en l’actual mandat, es va aprovar provisionalment un nou text refós que incloïa les consideracions emeses per diverses institucions i organismes nacionals i estatals: la Secretaria General de Infraestructures del Ministeri de Foment, la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica, i l’Agència Catalana de l’Aigua, entre d’altres.

Ara, en base a les prescripcions emeses per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes ha redactat un nou text refós, que dijous portarà a la consideració del plenari. Es tracta de diverses adequacions relacionades amb el barri del Puig de la Dona, el Pla Parcial Costa Brava i el Polígon Industrial, entre d’altres.

Altres qüestions incloses a l’ordre del dia

El ple municipal d’aquest proper dijous també inclourà, entre d’altres qüestions, l’aprovació del Compte General de l’exercici pressupostari 2019, així com una proposta de l’Àrea de Medi Ambient per subvencionar la gestió integral de les colònies de gats del municipi. Per últim, els dos darrers punts de l’ordre del dia els composen dues mocions.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant la sessió telemàtica del ple d'agost
La primera l’ha presentat el grup municipal de Ciutadans per demanar l’elaboració d’un pla municipal contra la ocupació il·legal d’habitatges. La segona proposta d’acord és del Partit dels Socialistes de Catalunya, i demana dues qüestions relacionades amb la gent gran. D’una banda, que es reactivi el Consell Municipal de les Persones Grans, i de l’altra que es formulin els criteris que regularan la concessió del Premi Àuria Maresa.

Com és habitual en totes les sessions ordinàries, el darrer punt de l’ordre del dia serà l’apartat de Precs i Preguntes obert a la participació de tots els regidors i regidores. El ple municipal d’aquest proper dijous començarà a les 7 de la tarda, serà telemàtic, i es podrà seguir en directe per streaming a través del perfil Facebbok de l’Ajuntament de Blanes.
Data de realització: 09/23/2020 | Data de la darrera actualització: 09/23/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300