Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirÓ demÓ la XVII Missa de l’Alba amb l’aforament molt redu´t per les mesures de la COVID


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 09/26/2020 10:15:38 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Blanes acollirÓ demÓ la XVII Missa de l’Alba amb l’aforament molt redu´t per les mesures de la COVID

NomÚs hi haurÓ 80 cadires, caldrÓ portar la mascareta, mantenir la distÓncia de seguretat d’1’5 m., i no hi haurÓ l’habitual esmorzar compartit

DemÓ diumenge 27 de setembre Blanes complirÓ amb una tradiciˇ que s’ha mantingut malgrat el fred, el mal temps o les inclemŔncies meteorol˛giques pr˛pies d’aquesta Ŕpoca de principis de tardor. Es tracta de la ‘Missa de l’Alba’, que aquest 2020 arriba a la seva 17a ediciˇ, i que tindrÓ lloc, com Ús habitual, a les 7 del matÝ.


Missa de l'Alba 2019
Des de l’organitzaciˇ, els consells pastorals de les parr˛quies de Blanes, es va decidir no suspendre la celebraciˇ lit˙rgica com un signe de l’esperanša que no cal perdre malgrat la dura realitat de la pandŔmia. De cara a la celebraciˇ d’aquest diumenge, s’ha mantingut una reuniˇ amb Protecciˇ Civil perquŔ s’apliquin totes les mesures preventives de la COVID.

En aquest darrer sentit, s’ha canviat l’habitual disposiciˇ de l’espai on es farÓ la celebraciˇ lit˙rgica a l’aire lliure. Continua sent a la platja de davant la Roca de Sa Palomera, per˛ s’ha desplašat el lloc on se situen els concelebrants de la missa per aconseguir que hi hagi mÚs espai pel p˙blic, que haurÓ de mantenir en tot moment la distÓncia de seguretat d’1’5 metres.


Precisament per aquest darrer motiu, nomÚs es colĚlocaran 80 cadires, i la resta de participants podran seure al pedrÝs ran del camÝ, per˛ mantenint tambÚ la ja esmentada distÓncia de seguretat. La mascareta caldrÓ dur-la posada durant tota la celebraciˇ, i s’ha suprimit l’habitual esmorzar compartit que es feia un cop finalitzada, a base d’ingredients aportats pels participants.
Data de realitzaciˇ: 09/26/2020 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 09/26/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300