Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes restringeix l’estacionament a la cŔntrica Plaša dels Dies Feiners a l’horari de cÓrrega i descÓrrega


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 09/30/2020 03:13:59 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Blanes restringeix l’estacionament a la cŔntrica Plaša dels Dies Feiners a l’horari de cÓrrega i descÓrrega

Els vehicles comercials podran estacionar-hi per cÓrrega i descÓrrega els dies laborables de 8 a 11 i de 15 a 17 h, per˛ la resta del dia, caps de setmana i festius, estarÓ prohibit

Aquestes darreres setmanes la Policia Local de Blanes ha estat rebent moltes queixes dels ve´ns de la Plaša dels Dies Feiners pel perill que comporta pels vianants l’estacionament de vehicles i el continuat anar i venir de cotxes a munt i a vall. La causa d’aquesta queixa Ús que no es compleixen els horaris de cÓrrega i descÓrrega durant els quals estÓ permŔs l’estacionament, tal com s’indica amb senyalitzaciˇ vertical.


Plaša Dies Feiners, aquest dimecres
La Plaša dels Dies Feiners estÓ situada al centre de Blanes, mÚs concretament darrera l’edifici de l’Ajuntament, i Ús un lloc de pas molt freqŘentat tant pels ve´ns com pels qui es mouen pel centre per anar a comprar o fer-hi gestions. Precisament perquŔ estÓ situada al nucli hist˛ric de la vila, envoltada de comeršos i establiments, estÓ permŔs l’estacionament pels vehicles comercials per facilitar l’activitat a les botigues.

Poden fer cÓrrega i descÓrrega en un determinat horari els dies laborables: els matins de 8 a 11 i a les tardes des de les 3 fins les 5, nomÚs durant un interval de temps que no superi el quart d’hora. Els dies festius, caps de setmana, i fora d’aquest horari estÓ prohibit l’estacionament. Ara bÚ, malgrat aquest extrem, les queixes dels ve´ns han anat en augment, en el sentit que hi ha vehicles estacionats a tothora, sigui o no horari de cÓrrega i descÓrrega, i sense que estiguin feinejant pels comeršos del voltant.

Restricciˇ de l’estacionament nomÚs a l’horari de cÓrrega i descÓrrega

Els darrers dies la Policia Local de Blanes ha estat especialment rigorosa a l’hora de sancionar els vehicles que no disposaven de la preceptiva autoritzaciˇ per estacionar o bÚ no eren vehicles comercials durant l’horari de cÓrrega i descÓrrega, per˛ la mesura no ha tingut el resultat esperat i continua havent-hi vehicles a tothora. Davant aquesta situaciˇ, l’Ajuntament de Blanes ha decidit restringir l’estacionament estricament als horaris de cÓrrega i descÓrrega.


PerquŔ la mesura pugui ser efectiva, aquest dimecres les Brigades Municipals s’han encarregat d’instalĚlar dues pilones que impedeixen l’accÚs a la Plaša dels Dies Feiners, dos obstacles que nomÚs es trauran coincidint amb els horaris de cÓrrega i descÓrrega. La resta del temps, no podrÓ accedir ning˙ inclosos els quŔ disposen d’autoritzacions temporals.


Qualsevol que vehicle vulgui accedir a la Plaša dels Deies Feiners –per motius d’emergŔncia o casos excepcionals- hauran d’estar prŔviament autoritzats per la Policia Local de Blanes. Un cop ha estat tot l’operatiu desplegat, la Policia Local tambÚ s’ha encarregat d’informar als locals comercials al voltant de la Plaša dels Dies Feiners, aixÝ com dels serveis afectats. Val a dir per ˙ltim que aquesta mesura no afecta les motocicletes, que podran seguir estacionant a la zona del vial permesa.


Data de realitzaciˇ: 09/30/2020 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 09/30/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300