Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Baixen a gairebé la meitat els ingressats COVID als centres de Blanes i Calella amb 14 persones, 12 menys que fa tres dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/09/2020 07:47:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Baixen a gairebé la meitat els ingressats COVID als centres de Blanes i Calella amb 14 persones, 12 menys que fa tres dies

El risc de rebrot a la Regió Sanitària de Girona continua augmentant lleugerament: ara és de 222’74, mentre que fa dos dies era de 184’72. A Blanes és de 105’04 i fa dos dies de 164’43

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que actualment hi ha 14 pacients COVID sumant el nombre d’ingressats als seus centres de Blanes i Calella. Son gairebé la meitat respecte els que hi havia quatre dies, quan hi havia un total de 26 persones. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 6 persones ingressades, igual que en l’última actualització, tot i que cal dir que respecte l’anterior recompte s’ha produït una alta i un ingrés.


Als centres que la corporació té a Calella hi ha 8 pacients ingressats, 12 menys que en l’anterior actualització. Aquests darrers quatre dies s’han registrat a l’Hospital de Calella 5 ingressos, 2 altes i una defunció. Al sociosanitari de Calella s’han pogut desconfinar els pacients que estaven en aïllament des del passat 11 de setembre, després que els tests serològics als 14 pacients han mostrat que han generat anticossos i ja no poden contagiar el virus. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID, actualment és de 19 persones, 8 menys que en l’anterior recompte.

Dades Regió Sanitària de Girona: 72 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 75 persones ingressades per COVID, 3 més que fa dos dies, així com 19 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), dos menys que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 15.260 persones, i han mort per aquesta malaltia 873 persones, el mateix nombre que en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha pujat lleugerament. Ara és de 222’74, mentre que en l’anterior actualització era de 190’81. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha davallat en relació a fa dos dies: ara és de 105’04, quan en l’anterior actualització era de 164’43.
Data de realització: 10/09/2020 | Data de la darrera actualització: 10/09/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300