Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La màgia en clau d’humor d’Enric Magoo arriba diumenge amb Rialles al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/09/2020 12:06:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La màgia en clau d’humor d’Enric Magoo arriba diumenge amb Rialles al Teatre de Blanes

El mag presentarà ‘Pota de Cabra 2.0’ a 2/4 de 6 de la tarda, amb l’ajut de diferents personatges

El Teatre de Blanes acull diumenge vinent la segona representació de l’actual temporada d’espectacles infantils que organitza l’Associació Rialles Blanes. Es tracta de ‘Pota de Cabra 2.0’, a càrrec d’Enric Magoo, que aixecarà el teló a 2/4 de 6 de la tarda per oferir una bona estona d’entreteniment a petits i grans, mantenint sempre les mesures de seguretat preventives per la COVID-19.


Enric Magoo presenta diumenge al Teatre de Blanes 'Pota de Cabra 2.0'
En l’espectacle ‘Pota de Cabra 2.0’ –que fa al·lusió al conegut conjur ‘Abracadabra, Pota de Cabra’-, els espectadors aprendran a valorar el què saben i tenen, a buscar el què els fa falta emprant tots els recursos que els envolten per aconseguir els seus objectius, i ho faran a través d’un màgic fil conductor. També entendran una lliçó encara millor: que no s’han d’abandonar els somnis, per impossibles que puguin semblar.

Enric Magoo es fica a la pell del Gran Mag Jean Phillipe per mostrar tot allò que fa falta per ser un mag com cal, amb tots els ets i uts, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant. Amb l’ajut de diferents personatges, recrearà el primer joc de mans de la història de la màgia, mostrarà el primer truc d’il·lusionisme que va fer quan tenia sis mesos i també s’atrevirà a fer màgia amb les noves tecnologies.


Tot això sense oblidar els trucs més clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. El públic assistent també podrà arribar a veure com desvia l’atenció dels espectadors d’un punt concret per poder realitzar els ‘famosos’ moviments secrets. En definitiva, un espectacle que descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calguin per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions més espectaculars.

Temporada de ‘Rialles’ fins al desembre

Aquest és el segon del total de sis espectacles que l’Associació Rialles Blanes ha organitzat per aquest darrer trimestre del 2020. L’espectacle ‘Pota de Cabra 2.0’ començarà a l’hora habitual de Rialles, 2/4 de 6 de la tarda. Cada espectacle costa 7 €, però s’hi pot aplicar el descompte d’1 € per persona en cas que es compleixin un dels dos següents requisits.

Un d’ells és comprar localitats per a 3 espectacles diferents, i l’altre si es pertany a una família nombrosa acreditada, tot i que en aquest cas cal comprar les localitats a la taquilla. Es tracta d’un descompte que no és acumulable, però també hi ha d’altres facilitats. Una d’elles és per la compra d’un paquet per veure cinc espectacles: es ven al preu de 25€ enlloc dels 35€ que costaria cada representació per separat.


La venda anticipada es fa a la taquilla del teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, des de 2/4 de 6 fins les 7 de la tarda, així com una hora abans que comenci la funció, és a dir: els diumenges a 2/4 de 5. També es poden comprar entrades online a www.teatredelacostabravasud.cat. Més informació: www.rialles.catData de realització: 10/09/2020 | Data de la darrera actualització: 10/09/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300