Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, amb 10 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/14/2020 07:04:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenta el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, amb 10 persones ingressades

El risc de rebrot a Blanes s’ha quadruplicat respecte fa 6 dies: ara és de 388’63 i llavors era de 105’04. A la Regió Sanitària de Girona ha augmentat de 222’74 a 310’40

El darrer comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva concorda amb l’actual preocupació general que hi ha a Catalunya pel segon rebrot de COVID, si bé de moment l’augment és encara lleuger. En l’actualitat, hi ha un total de 18 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, dos menys en relació a l’anterior comunicat emès fa 5 dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 10 persones ingressades per COVID, després que en l’anterior recompte n’hi havia 6. Durant els darrers dies s’han produït 5 ingressos i 1 alta de pacients. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella continuen havent-hi 8 pacients ingressats, igual que fa cinc dies, ja que hi ha hagut 3 ingressos i 3 altes, anivellant el nombre total. Respecte al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID, es manté en 11 persones.

Risc de Rebrot en augment a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dilluns, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 99 persones ingressades per COVID, 24 més que fa sis dies, així com 24 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), cinc més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 16.332 persones, i han mort per aquesta malaltia 880 persones, set més que en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar. Ara és de 310’40, mentre que en l’anterior actualització era de 222’74. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot gairebé s’ha quadruplicat respecte fa sis dies: ara és de 388’63, quan en l’anterior actualització era de 105’04.
Data de realització: 10/14/2020 | Data de la darrera actualització: 10/14/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300