Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama adherint-se a la iniciativa d’Oncolliga ‘Corre per les Mames’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/19/2020 12:41:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama adherint-se a la iniciativa d’Oncolliga ‘Corre per les Mames’

Han participat 160 persones, entre elles l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa

Aquest dilluns, 19 d’octubre, es commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. Una de les iniciatives que s’ha fet a Blanes amb motiu d’aquesta jornada l’ha dut a terme ‘Oncolliga Blanes’, que ha promogut la campanya ‘Corre per les Mames’. Fins al 4 d’octubre es va fer una inscripció prèvia per poder-hi participar, i aquests passats dies els inscrits i inscrites han estat anant a recollir la samarreta amb l’eslògan d’enguany.


A Blanes s’han repartit 160 samarretes entre sengles participants, un d’ells l’alcalde Àngel Canosa, qui va recollir la seva samarreta de mans de les voluntàries d’Oncolliga Blanes. Les samarretes s’han estat repartint durant els darrers dies en dos indrets: al local de l’entitat, així com en un comerç col·laborador situat al centre de la vila, contribuint d’aquesta manera amb l’entitat social.

Campanya ‘Corre per les Mames’

Aquest 2020, a causa de la COVID-19, Oncolliga Blanes ha hagut d’anul·lar gairebé totes les activitats que organitzava regularment des de les respectives delegacions, entre elles la de Blanes. Per poder seguir endavant i continuar ajudant als malalts de càncer i les seves famílies, la proposta ha consistit en tenyir els pobles i ciutats de rosa durant el passat cap de setmana, així com aquest mateix dilluns, coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.


Tan sols calia inscriure’s en la població on s’aniria a buscar la samarreta on hi figura l’eslògan ‘Corre per les Mames’. La samarreta, naturalment, és de color rosa, que simbolitza la lluita contra el càncer de mama. Un cop en disposició de la samarreta, només calia decidir quin camí es triava per fer una ruta de 5 km o 10 km , a l’entorn de la pròpia població triada.


Per complir l’objectiu de la campanya i complir amb ‘Corre per les Mames’, la ruta ’ha pogut fer sol, acompanyat, amb família: a gust de cadascun i cadascuna. Mentre es complia l’objectiu, la idea ha estat fer-se una fotografia per omplir les xarxes de rosa, compartint-ho amb tothom a través del hashtag #correperlesmames.
Data de realització: 10/19/2020 | Data de la darrera actualització: 10/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300