Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha començat avui la vacunació intensiva contra la grip arreu dels barris per descartar la COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/19/2020 11:45:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes ha començat avui la vacunació intensiva contra la grip arreu dels barris per descartar la COVID

La Biblioteca Comarcal ha estat el primer dels 8 locals on s’està fent la campanya fins al 10 de novembre, encapçalada per l’Equip d’Atenció Primària, amb el suport de l’Ajuntament

Aquest dilluns ha començat a la Biblioteca Comarcal la campanya intensiva per vacunar contra la grip que s’ha iniciat en aquest municipi per descartar la COVID, organitzada per l’Equip d’Atenció Primària de Salut amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Avui s’ha allotjat a la Sala d’Actes Roberto Bolaño, i correspon a l’àrea d’influència dels barris del Racó d’En Portas, Els Pins i La Plantera.


L’expectació que ha aixecat la vacunació entre la ciutadania ha provocat que s’hagi format una cua força llarga a les portes d’accés a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal, que té una entrada individual. El problema ha estat que la gran majoria de persones que s’hi ha adreçat no havia demanat cita prèvia, per això han hagut d’esperar-se.


La jornada d’avui estava previst que es fes tant al matí com a la tarda, i demà dimarts continuarà a la Biblioteca Comarcal a partir de 2/4 de 10 del matí i fins les 3 del migdia. L’endemà dimecres serà el torn del Local Social de l’Associació de Veïns de Mas Borinot en horari de matí i tarda, i així successivament fins al 10 de novembre, quan haurà finalitzat la campanya massiva arreu dels barris de tot Blanes.

Vuit Locals repartits arreu dels barris de Blanes

S’ha estructurat la població en sis grans zones de referència, que apleguen respectivament diversos barris, que s’han aplegat en vuit locals: la Biblioteca Comarcal; els locals socials de l’AVV de Mas Borinot i de Mas Enlaire; la Casa de la Cultura; el Casal Cívic de Can Borell; el Centre Juvenil de la Parròquia Santa Teresa, a Ca la Guidó; l’Oficina de Participació Ciutadana i el Teatre d’Els Pins.


D’aquesta manera, tothom sense excepció haurà tingut al seu abast la possibilitat d’anar a un local a prop del seu lloc del seu habitatge habitual, sense necessitat d’haver d’anar als dos ambulatoris de què disposa Blanes. Aquest és un dels objectius que vol aconseguir la campanya, especialment condicionada per la incertesa que hi ha al voltant del comportament que pugui representar el nou coronavirus SARS-CovV-2.

La ciutadania de Blanes pot anar a qualsevol dels locals que s’han habilitat per fer-hi les vacunacions, sense necessitat que resideixi en aquella zona de referència en concret. S’ha de fer mitjançant cita prèvia a www.gencat.cat/ics/usuaris, tot i que s’intentarà vacunar a tothom qui vingui al lloc, dia i hora organitzats per fer la vacunació. Durant aquests dies un bon nombre de persones s’ha interessat per poder vacunar-se, i per tant es preveu que sigui un èxit.

Campanya intensiva diària fins al 10 de novembre

Un equip de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes es desplaça cada dia a tots els locals de referència situats arreu del municipi per fer les vacunacions. En general, cada dia –de dilluns a divendres- es fan vacunacions amb el mateix horari: al matí a les 9’30 i fins les 13’30 h del migdia, i a la tarda a partir de les 4 i fins les 5’30 h.


Només hi ha dues excepcions, en què no hi haurà vacunació a la tarda i, per compensar-ho, s’allargarà l’horari del matí fins les 3 del migdia: el dimarts 20 d’octubre a la Biblioteca Comarcal, i a la Casa de la Cultura el 23 d’octubre.

Més informació: https://www.blanes.cat/vacunacio


Locals i Barris d’Influència
Dies
Horari
Biblioteca Comarcal (Sala d’Actes): Racó d’En Portas, Els Pins i La PlanteraDilluns 19 Octubre

Dimarts 20 Octubre
9’30-13’30 i 16-17’30 h

9’30-15’00 h
Local AVV Mas Borinot: Mas Borinot, Valldolig, St Francesc, Santa Cristina i VistamarDimecres 21 Octubre i

Dijous 22 Octubre
9’30-13’30 i 16-17’30 h
Casa de la Cultura: Control-Horta La Perla, Quatre Vents, Can Borell i Mas MoixaDivendres 23 Octubre

Divendres 6 Novembre
9’30-15’00 h

9’30-13’30 i 16-17’30 h
Centre Cívic Can Borell: Control-Horta La Perla, Quatre Vents, Can Borell i Mas MoixaDimarts 27 Octubre

Dimecres 28 Octubre
9’30-13’30 i 16-17’30 h
Centre Juvenil Parròquia Ca la Guidó: Ca la Guidó, Mas Florit, Mas Cremat i Puig de la DonaDilluns 26 Octubre

Dimarts 10 Novembre
9’30-13’30 i 16-17’30 h
Oficina Participació Ciutadana C/Ample: Raval, S’Auguer, Sa Massaneda, Dintre Vila, Sa Carbonera i PortDijous 29 Octubre
Divendres 30 Octubre
Dimecres 4 Novembre
9’30-13’30 i 16-17’30 h
Local AVV Mas Enlaire: Mas Enlaire, La Pedrera i Mont-Ferrant Dilluns 2 Novembre

Dimarts 3 Novembre
9’30-13’30 i 16-17’30 h
Teatre d’Els Pins: Racó d’En Portas, Els Pins i La PlanteraDijous 5 Novembre
Dilluns 9 Novembre
9’30-13’30 i 16-17’30 hData de realització: 10/19/2020 | Data de la darrera actualització: 10/19/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300