Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es dobla el nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, amb 30 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/20/2020 09:19:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es dobla el nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, amb 30 persones ingressades

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 pacients, i a Calella 18 després que s’han registrat 14 ingressos, 9 dels quals són de la unitat de mitjana estada polivalent de l’hospital calellenc

El darrer comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris mostra que s’ha doblat el nombre total de pacients en relació a fa quatre dies. En l’actualitat, hi ha un total de 30 pacients ingressades per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 14 més que en l’anterior informació.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 12 persones ingressades per COVID, tres més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 4 nous ingressos i 1 alta de pacients. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 18 pacients ingressats, 11 més que fa dos dies, ja que s’han registrat 14 ingressos i 3 altes.

Part d’aquest espectacular augment registrat a l’hospital del Maresme es deu a que hi ha hagut 9 nous positius al recurs sociosanitari de mitjana estada polivalent de l’Hospital de Calella. Des de la Corporació s’ha remarcat que aquests nous casos no tenen relació amb el brot que hi va haver a principis de setembre en aquesta mateixa unitat, que va afectar una vintena de pacients i 10 professionals. Respecte al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID, continua sent de 6 persones, igual que fa quatre dies.

El Risc de Rebrot baixa a Blanes i augmenta a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 146 persones ingressades per COVID, 45 més que fa cinc dies, així com 29 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), dues més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 18.050 persones, i han mort per aquesta malaltia 890 persones, cinc més que en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 438’69, mentre que en l’anterior actualització era de 357’88. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes en canvi el risc de rebrot ha davallat sensiblement: ara és de 242’12, quan en l’anterior actualització era de 399’88.
Data de realització: 10/20/2020 | Data de la darrera actualització: 10/20/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300